“DA POTRESAJU MENE I MUŽA, KOJI IMAMO KARCINOME!” Marija Kulić MOLILA da UĐE U ZADRUGU bar na SAT VREMENA

Showbizz

“DA POTRESAJU MENE I MUŽA, KOJI IMAMO KARCINOME!” Marija Kulić MOLILA da UĐE U ZADRUGU bar na SAT VREMENA

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić pomno je pratila raspravu ćerke oko sina Željka sa njegovim biološkim ocem Ivanom Marinkovićem, koji sa detetom nema nikakav kontakt.

Ona se iznervirala na sam pomen bivšeg muža Goce Tržan, pa istakla da bi volela da je bila u Beloj kući tokom njihove rasprave.

– Ja sam se živa pojela! Krivo mi je što nisam sinoć bila tamo, ja smislim da bih ga zgazila! Da sam bila u Beogradu, rekla bih Velikom šefu:”Pustite me samo na pola sata”, svašta bih mu rekla – u dahu priča Marija i dodaje:

– Jedva čekam da ga postavim na mesto, neće moći više da šušne! Više uopšte nisam razumna žena kada je on u pitanju, to se on prevario. Kad hoću, ja sam dobra, kada ne – već monstrum od mene ne može da bude.

Marija se najviše razbesnela jer Ivan opravdava svoju verenicu Jelenu koja je Kulićima zapretila da će im zajedno sa Ivanom oduzeti Željka.

– Kada je čuo da se ova njegova smrdla, šugla oglašava, rekao je: “Verovatno postoji nešto, jak razlog što se oglašava”. Ko si ti, majmunko jedna leskovačka, da ti pričaš, odakle ti pamet, debilu ženski, da izgovoriš tako nešto?! Da mene potresaju bolesnu i mog muža, ljude koji imaju karcinome i Miljanu, koja je rovita, da čita takve stvari, da će neko da joj oduzima dete?! P***a li im materina smrdljiva ona odvratna… Jao, da sam bila tamo – priča Marija i upozorava:

– Da neko kaže:”daj dete”, mozak bih mu prolila! Da nikom ne padne na pamet, to bi bio kraj! Svi ćemo da pog.nemo za to dete! (e-turneja.com)