REAKCIJA KIJE KOCKAR – OGLASILA SE ODMAH POSLIJE STEFANA: “Divan je …”

Showbizz

REAKCIJA KIJE KOCKAR – OGLASILA SE ODMAH POSLIJE STEFANA: “Divan je …”

Kristina Kija Kockar oglasila se nakon što je Stefan Karić objelodanio detalje njihove afere iz 2017. godine, tokom trajanja prve sezone “Zadruge”, s posebnim osvrtom na njegovu opasku da joj je “pomogao da kupi stan”.

Stefan je u intervjuu za “Hit Informer” priznao da je bio sa Kijom, prije nego što je ona postala takmičarka “Zadruge”, a da ju je zapazio baš na TV ekranima.

– Nas dvoje smo se upoznali preko Instagrama. Tada sam bio kod kuće, nosio sam nanogicu i gledao sam “Zadrugu” kad je ona posjetila Slobu u rijalitiju zajedno sa Anabelom Atijas. Tad sam je zapazio. Počeo sam da joj lajkujem slike, pa i ona meni i zapratili smo se. Možda sam ispao džukela i iskoristio sam trenutak njene slabosti dok je gledala Slobu kako je vara s Lunom. Tješio sam je… Među nama sve se spontano dogodilo, nikad nismo bili zvanično zajedno, nismo bili ni kombinacija, ali smo prijali jedno drugom. Viđali smo se dva-tri mjeseca, do njenog ulaska u rijaliti. Ispada da sam se viđao s njom dok je bila sa Slobom u braku, ali se ona u svojoj glavi već razvela od njega – rekao je Karić i dodao da je Kiji tada pomogao da kupi stan.

– Završio sam joj da kupi stan, vidim da je sretna i zadovoljna i da je zavoljela Zvezdaru. Kiju nikada više nisam sreo iako živi dvije ulice od moje kuće.

Sada se oglasila i Kija.

– To se zove preporuka. Znaš nekog ko prodaje i uputiš drugu osobu. Otišla sam i kupila stan. Hvala na preporučenom. Divan je. Ostatak eseja ne komentarišem. Niti ću – poručila je Kockareva. (balasevizam.novi.ba)