ŠOK PRIZNANJE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Javno se izlanuo i obelodanio da je bio sa Stanijom! Čeka se ODGOVOR starlete, ŠOK

Showbizz

ŠOK PRIZNANJE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Javno se izlanuo i obelodanio da je bio sa Stanijom! Čeka se ODGOVOR starlete, ŠOK

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su deo šeste sezone rijaliti programa “Farma”, a njihov odnos je oduvek bio enigma za mnoge.

Naime, od tada se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu, te se govorilo da su bili intimni, a Kristijan je to sada potvrdio, ali se dotakao i verenice Kristine Spalević.

– Da nisam zavoleo Kristinu Spalević, ja ne bih ni bio sa njom, ali evo kažem vam, da sam znao neke stvari koje sam saznao kada sam izašao, ne bih bio sa njom, ali gotovo sada. Ne može srce da bira kada se već zaljubilo. Ja sam bio i sa Stanijom i sa balerinom i sa ovom i sa onom, ali videli ste šta je to bilo – hoklica, malo zezanje, drugovanje, smeh, šou biznis, bilo je malo tu povuci-potegni, ali nijedan gram emocija – objasnio je Kristijan u emisiji Između dve vatre.

Podsetimo, n akon brutalne tuče koja se dogodila nakon prve ovogododišnje „Zadrugovizije“ između Uroša Ćertića sa jedne strane i Kristijana Golubovića i Emila Kamenova, produkcija je donela odluku da dvojicu zadrugara diskvalfikuje, a zbog te odluke, Golubović je izgubio pozamašan honorar. (Kurir.rs)