SPAVAĆU SA TOBOM I POSLE ZOLE! Bebica dao ŠOK predlog Miljani: “ZAJEDNO ćemo u KREVET sa njim, nisam GADLJIV!”

Showbizz

SPAVAĆU SA TOBOM I POSLE ZOLE! Bebica dao ŠOK predlog Miljani: “ZAJEDNO ćemo u KREVET sa njim, nisam GADLJIV!”

Zadrugar Nenad Macanović Bebica vratio se prekjuče na imanje u Šimanovcima, pa se posle kraće svađe zbog neverstva pomirio s Miljanom Kulić.

Nišlijka je Macanovića pred kamerama danima varala s bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, ali to Bebici nije smetalo, pa je rekao Kulićki da će svaki dan da ima s*ks s njom, da nije gadljiv i da je spreman na to da je deli s njim.

Zadrugari koji su bili u blizini čuli su šta je Bebica rekao, pa su prasnuli u smeh, a Miljani se svidela ideja jer sada, po svemu sudeći, može da bude s obojicom.

– Miljana, napolju smo svi šokirani bili zbog tvog ponašanja. Ne smem da ti otkrijem šta je sve tvoja majka rekla, ali mnogo smo bili besni. Varaš me svakog dana sa Zolom, što ti je to trebalo? Šta si mislila da će da se desi? Je l’ misliš da te sad volim posle svega – pričao je Macanović nakon susreta s Miljanom, pa joj je dao predlog zbog kog su mnogi ostali bez teksta:

– Miljana, ja tebe volim. Spreman sam da pređem preko svega, ali ću da pratim svaki tvoj korak. Možemo da budemo mirni, da imamo se*s svakog dana i mogu da te krešem posle Zole! Nisam ja gadljiv, to mu slobodno prenesi. Obojica ćemo s tobom u krevet, on jedno veče, ja drugo, dogovaraćemo se, pa ti vidi! Ako posle toga opet izabereš njega, nemamo više o čemu da pričamo!

Kulićka je posle ove ponude prasnula u smeh, priznala greške, pa je pokušala da izvadi situaciju:

– Znam šta sam uradila. Imam sada dosta meseci do kraja rijalitija da ispravim greške. Mnogo sam pogrešila, ali ako će da ti bude lakše, ja ne volim Zolu, nego tebe. Ako možeš da mi oprostiš se*s s njim, ja bih ti bila zahvalna. Dozvoli mi da se promenim ponovo nabolje – pričala je Kulićka. (kurir.rs)