ZOLA SPREMAN DA SVE URADI ZBOG INE! Zadrugarka priznala šta oseća prema Čoliću, stavili sve karte na sto! (VIDEO)

Showbizz

ZOLA SPREMAN DA SVE URADI ZBOG INE! Zadrugarka priznala šta oseća prema Čoliću, stavili sve karte na sto! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević su voditelji emisije ”Radio amnezija”, a sledeći gosti su Lazar Čolić Zola i Ina Rajzinger. Dotakli su se teme trudnoće, kao i Zolinog odnosa sa Miljanom I Bebicom.

– Ne možeš da zaspiš, da li smišljaš ime ili šta je u pitanju? – upitao je Miljan.

– Uglavnom ni ne spavam – kazao je Zola.

– Radili ste brzi test, koji nije siguran. Da li ste razgovarali o trudnoći? – upitao je Miljan.

– Pričali smo o svemu, jasno je kao dan. Kakva god da je situacija o svemu smo pričali. Uz nju sam šta god da je. Emocije ne postoje između nas, ali smo tu jedno za drugo. Da su normalnije okolnosti, da smo u nekom odnosu, drugačije bi bilo – kazao je Zola.

– Ne postoji ta emocija između nas – rekla je Ina.

– Svaki muškarac treba da stoji iza toga, stojim iza toga čvrsto. Ona se izjasnila šta bi uradila da je trudna – kazao je Zola.

– Ulazak Bebicin, Miljana ga ignoriše, Ina je trudna, a test kada je bio negativan Miljana se drugačije postavila, video sam neke osmehe – rekao je Miljan.

– Osoba sa kojim si toliko vremena i sve prođeš sa njom, dovoljno je da se pogledaš sa njom i neizbežno je da se desi osmeh. Niti me dira, ni ona ni Bebica, ukazuju poštovanje. Možemo da budemo donekle mirni – rekao je Zola.

– Da li biste mogli da sve svi družite zajedno, Miljana, Bebica, ti i Ina, možda i Željko mali i buduće dete? – upitao je Ša.

– Nemam problem sa tim, uvek sam za druženje. Neću okretati glavu, kako god žele sa mnom odnos – takav ćemo odnos imati. Ne trebamo da se diramo, neka kafica može, a neću potencirati – rekao je Ša.

– Nisam rekla da sam trudna, ali bili su mi plodni dani. Po svom ulasku sam priznala da mi se Uroš sviđa, ne bi tu priču da dužim. A emocije prema Zoli nemam – kazala je Ina, pa dodala:

– Još sam mlada, ne stojim potpuno na svojim nogama. Alli ako bi došlo do toga zadržala bih dete – rekla je Ina.

– Nije Beč preko sveta, šta god da treba ja sam tu, samo pokucam na vrata. Trebaju pare, treba ovo, evo tu sam. Ja ću zarađivati na svoj način – kazao je Zola.

– Šta misliš o svadbi budućoj? – upitao je Miljan.

– Meni je to prelepo, nešto je po meni što je jako lepo. Taj dan treba da proslavimo i da uživamo. Podržavam to, ne znam što se diže tenzija. To Bilal doživljava malo ozbiljnije, ali sigurno ne misli da će do kraja života ostati sa njim – završio je Zola. (kurir.rs)