ALEKSANDRA ŽELI DA UNIŠTI SVADBU BILALA I MAJE? Miljana raskrinkala PLAN! Ivan Marinković ima svoju ulogu

Showbizz

ALEKSANDRA ŽELI DA UNIŠTI SVADBU BILALA I MAJE? Miljana raskrinkala PLAN! Ivan Marinković ima svoju ulogu

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” povela se priča o odnosu Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, pa je došlo i do svađe.

– Ti si jedan od najjačih rijaliti igrača, zar te nije sramota da padaš pod znaš već koga i praviš spletke Maji i Bilalu?

– Aleksandra ne može da utiče na mene, mogu samo ja na nju, a sa Aleksandrom nisam ni reč progovorio o tome. Ja nemam ništa protiv. Ja neću da dajem svoje mišljenje i unapred se izvinjavam gledaocima koji znaju šta Ivan možem da uradi. Prepuštam ostalima – rekao je Ivan.

– Vrlo perfidno si pričao na radiju, ja sam Majina majka i jako brinem – ubacila se Jelena Golubović.

– Malo uključite mozak i da hoću, ne mogu to da kvarim. Postoje ljudi koji planiraju da budu glavna tema tog dana i narednih – dodao je Marinković.

– Ivane, samo trenutak kad si rekao da sumnjaš u Majinu ljubav. Mogao si to da kažeš pre tri dana. Brineš za Bilala – rekao je Miki Đuričić.

– Evo, Miki i ja smo se dogovorili pre tri dana da nećemo da se mešamo jedan drugom u temu. Upravo vi radite to. Da ja nisam otišao u radio prvi, niko ne bi došao, sve bi bilo šalala, a svi imaju drugo mišljenje. Ja neću nikog da ubeđujem, koga ja imam razloga da mrzim? Ja imam svoj cilj, svoj honorar. Ja nemam vajde nikakve, nikad nisam pravi sr*nja na takvim manifestacijama. Mi kao učesnici imamo pravo da radimo sve što nije kažnjivo. Danas se već pričao o tome ko će da kvari svadbu. Ja ću stvarno da sednem ovde i neću ništa da progovaram – dodao je Ivan.

Reč je dobila Miljana Kulić.

– Ivan nekada neće izdati. Zna se ko ovde pravi spletke i ko je ljubomoran na Maju. Aleksandra ga sve vreme zove da porazgovaraju, priča u šiframa… Ja smatram da je to Aleksandrinih ruku delo. Ivan voli da se veseli, a rekao je da će da baci prsten u jezero i da prevrne tortu – rekla je Miljana. (e-turneja.com)