Dalila samouvjerena: Filipu i Dejanu sam poslužila kao zlatna koka, njih dvojica trebaju da se smuvaju!

Showbizz

Dalila samouvjerena: Filipu i Dejanu sam poslužila kao zlatna koka, njih dvojica trebaju da se smuvaju!

Bivsa zadrugarka Dalila Dragojević brutalno je oplela po bivšim partnerima Dejanu Dragojeviću i Filipu Caru, te ih je nazvala homos..sualcima.

Naime, Dalila je priznaje da je obojicu otkačila te da je nakon nekog vremena zaključila da su homos..sualci i da vole i djevojčice i dječake.

– Dejan i Filip treba da se smuvaju pošto se već nazivaju zetovima i uđu u “Zadrugu 6”, da pokidaju sve, kao dva zaljubljena dječaka, koji vole i jedno i drugo – rekla je Dalila, pa komentarisala priče da je Car i dalje voli:

– Kako jedan status na Instagramu kaže: “Zamoliću djevojke svojih bivših da se potrude bolje na njima jer ne prestaju da me zovu.” Neka prosude sami! Zamisli da ja sada zovem Dejana da mu dam savjet kako da se ponaša u vezi, ne, ne zanima me dečko! Neka me Car voli, ali treba da voli prvo sebe. On ne voli sebe pa ne može ni nikog drugog. Iskreno, polako se vraćaju svi ti koji su mi okrenuli leđa, svi mi šalju ponude za izlaske, i to mi je vrlo čudno, a kad bolje razmislim, znam zašto se to dešava. Razumijem ih, ali ja nisam neko ko će biti dostupan za njih. Marijanu isključujem iz toga, ali kažem ti, na prste jedne ruke mogu da nabrojim ljude koji su bili tu kada mi je bilo najteže. (ekskluziva.ba)