MARIJA KULIĆ POSTROJILA MILJANU, BEBICU I ZOLU! Ćerka joj priznala koga voli i sa kim želi budućnost, ona PRIHVATILA NJENU ODLUKU!

Showbizz

MARIJA KULIĆ POSTROJILA MILJANU, BEBICU I ZOLU! Ćerka joj priznala koga voli i sa kim želi budućnost, ona PRIHVATILA NJENU ODLUKU!

Marija Kulić se pridružila razgovoru Zole, Bebice i Miljane Kulić. Brižna majka je odlučila da sasluša želje svoje ćerke i njenih momaka.

– Njoj je najteže, ona je meni plakala da voli i njega sinoć. Ima emocije i prema meni i prema njemu Marija – rekao je Zola.

– Ne bih mogla da spava sa nekim ako nemam emocije – rekla je Miljana.

– Ne možete da se družite pred njim – rekla je Marija Miljani i Zoli.

– Znam, to je bizarno i bolesno. Mi ćemo uvek osećati stvari neke jedno prema drugom – rekao je Zola.

– Meni je drag Nenad, ti mi nisi drag, a ona mi je ćerka i najbitnije mi je šta će ona da kaže i da stoji iza toga. Ono što mi sad bude rekla uzeću zdravo za gotovo bez ikakvih šala, zafrkancije i igre. Kako kažeš, tako će da bude. Koga voliš, sa kim želiš da osnuješ porodicu, da izađeš zajedno – rekla je Marija.

– Volela bih sa Zolom da živim kad bi se promenio, uozbiljio se i shvatio neke stvari ozbiljno. Lepo mi je i zabavno sa njim. Ja volim da se sprdam, a Nenad je previše ozbiljan – rekla je Miljana.

– Car je njoj dao pare bez mog znajanja i trošila ih je bez mene dok sam bio u Bosni. Ona zove Cara i ne zna da sam ja prisutan i kreću u priču preko video poziva, tu je i Bebica. Ona sama kaže Caru da dolazi u Beograd i da uzima pare da mu vrati pare, a Bebica uzima telefon i kaže da će mu on dati pare – rekao je Zola.

– Bilo je tako – rekla je Miljana.

– Nije bilo tako – rekao je Bebica.

Zola je pokušavao na sve načine da osvoji simpatije Marije Kulić.

– Ona je meni sinoć rekla da voli Nenda, da ne može da kaže da ga ne voli – rekao je Zola.

– Ovaj čovek ne može da se ne voli – rekla je Marija.

– I ovaj ne može da se ne voli, vidi ga. Mnogo volim Zolu mama, poginula bih za njega – rekla je Miljana.

– I ja bih za nju, ali smo mi bolesni. Meni je mama lično rekla da misli da ćemo se do kraja života vući, Saša mi je ponudio da prepiše imanje ako ne budem sa njom, a ja nisam smeo koliko sam labilan kad je ona u pitanju – rekao je Zola.

– Ne može da veruje kad si ti pre neki dan rekao da osećaš leptiriće prema Aniti – rekao je Bebica.

– Ako si spreman da budeš sa nekom drugom devojkom i da imaš emocije prema njoj, ti ne bi bio sa Inom dok je ona tu. Lazare, život upropaštavaš zbog pet minuta zadovoljstva. Što se Miljane tiče znaš i sama da nije smela jer je pila lekove. (kurir.rs)