MILJANA PRIZNALA DA VOLI ZOLU, MARIJA PODRŽALA! Bebici pune oči suza, Kulićka oplela: Bila sam sa njim da majka i otac budi SREĆNI

Showbizz

MILJANA PRIZNALA DA VOLI ZOLU, MARIJA PODRŽALA! Bebici pune oči suza, Kulićka oplela: Bila sam sa njim da majka i otac budi SREĆNI

Miljana Kulić priznala je da i dalje gaji emocije prema Lazaru Čoliću Zoli, kao i da je sa Nenadom Macanovićem Bebicom iz straha.

Kulićeva je tada otkrila da joj se Bebica zapravo nikad nije sviđao, a onda se umešala njena majka Marija koja je tek došla u rijaliti.

“Bebica mi nije zabavan nemamo o čemu da pričamo, dosadno mi je sa njim, monotono mi je u odnosu sa njim. Želeo je da bude sa mnom. Ja sam nenormalna, a i to je. Bila sam iskrena kad sam rekla da mi neće srce. On je dobar momak, uvek ću biti tu za njega. Pomirila sam se sa njim jer je ušao sa stavom i uplašila sam se mame. Lepše mi je druženje sa Zolom nego veza sa Bebicom”, rekla je Miljana.

“Nisam ja ponizila Nenada nego sam htela da mi mama i tata budu srećni. Čula sam da su tužni, da mi je tata loše, da ne ustaje i onda sam htela da ga oraspoložim”, rekla je Kulićeva.

“Volim Zolu i imam emocije, znao je da sam ga zvala napolju, a njemu odgovara da bude sa mnom. Rekla sam mu da ne mogu, znam da me drži kao malo vode na dlanu, ali ne mogu protiv sebe”, dodala je Miljana.

Nakon toga Marija se ušla u raspravu sa Zolom i poželela ćerki sreću.

“Marija, je l’ ti ide na živce što se Bebica naslonio na zid i ćuti?”, pitao je Darko.

“Da, ja sam rekla u studiju, Zola je harizmatičan, Nenad je ozbiljan i porodičan. Nenad je imao porodicu i decu, zna šta je život. Zola kad je napunio džepove para video je šta je život. Hoćeš da se ženiš kad se završi rijaliti da pravimo svadbu?”, govorila je Marija.

“Sa Miljaninim ovakivim stavom nikad, mora da pokaže neke stvari zbog same sebe. Marija, mnogo dobro se znamo i razumemo”, rekao je Zola.

“Marija, ona tebe kad je poslušala i vratila se njemu otišla je kući. Ona to nije mogla da podnese. Zašto se svađale? Ja sam bio uzrok jer nismo bili zajedno, ona nije mogla da podnese tvoj pritisak”, pričao je Zola.

“On je previše ozbiljan, Miljani to ne odgovara. Ja sam došla da mu kažem da ne ide više sa njom, to je završena priča. Ona se druži sa tobom, rekla je da neće da bude sa njim, ja neću da ga vidim da ide za njom i da moljaka. Ne treba deca da gledaju kako se on ponižava zbog jedne Miljane Kulić. Zašto ga je uvela da ponovo radi takve stvari kad ima emocije prema tebi? On to nije zaslužio, nisi ti kriv. Mene duša boli za njega. Nije on ni prvi ni poslednji koji je ostavljen, ali na ovaj način nema smisla – govorila je Marija.

“Marija, nikad nisi bila realna u našem odnosu, pa si dobila nekog koga ne možeš ni da nacrtaš, a opet imaš suze u očima. Kako komentarišeš odnos sa njegovom porodicom?”, rekao je Čolić.

“Meni je žao njega, nije to zaslužio. Pisao je ženi da hoće da ih vidi, više puta”, dodala je Kulićeva. (kurir.rs)