“ONA MI JE ĆERKA I NAJBITNIJA MI JE!” Marija DONELA ODLUKU da PODRŽI VEZU Miljane i Zole – Bebica ZANEMEO

Showbizz

“ONA MI JE ĆERKA I NAJBITNIJA MI JE!” Marija DONELA ODLUKU da PODRŽI VEZU Miljane i Zole – Bebica ZANEMEO

Marija Kulić se pridružila razgovoru Lazaru Čoliću Zole, Nenadu Macanoviću Bebice i Miljane Kulić. Brižna majka je odlučila da sasluša želje svoje ćerke i njenih momaka.

– Njoj je najteže, ona je meni plakala da voli i njega sinoć. Ima emocije i prema meni i prema njemu Marija – rekao je Zola.

– Ne bih mogla da spavam sa nekim ako nemam emocije – rekla je Miljana.

– Ne možete da se družite pred njim – rekla je Marija Miljani i Zoli.

– Znam, to je bizarno i bolesno. Mi ćemo uvek osećati stvari neke jedno prema drugom – rekao je Zola.

– Meni je drag Nenad, ti mi nisi drag, a ona mi je ćerka i najbitnije mi je šta će ona da kaže i da stoji iza toga. Ono što mi sad bude rekla uzeću zdravo za gotovo bez ikakvih šala, zafrkancije i igre. Kako kažeš, tako će da bude. Koga voliš, sa kim želiš da osnuješ porodicu, da izađeš zajedno – rekla je Marija.

– Volela bih sa Zolom da živim kad bi se promenio, uozbiljio i shvatio neke stvari ozbiljno. Lepo mi je i zabavno sa njim. Ja volim da se sprda, a Nenad je previše ozbiljan – rekla je Miljana.

– Car je njoj dao pare bez mog znajanja i trošila ih je bez mene dok sam bio u Bosni. Ona zove Cara i ne zna da sam ja prisutan i kreću u priču preko video poziva, tu je i Bebica. Ona sama kaže Caru da dolazi u Beograd i da uzima pare da mu vrati pare, a Bebica uzima telefon i kaže da će mu on dati pare – rekao je Zola.

– Bilo je tako – rekla je Miljana.

– Nije bilo tako – rekao je Bebica. (e-turneja.com)