OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Kuma na venčanju joj je bila Lepa Brena, a RAZVOD usledio nakon godinu dana braka! (FOTO)

Showbizz

OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Kuma na venčanju joj je bila Lepa Brena, a RAZVOD usledio nakon godinu dana braka! (FOTO)

Sanja Kužet je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju.

Međutim, gotovo niko ne zna da je voditeljka pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim je takođe ima dečaka, koji se zove Andrija.

Kako je pisao “Objektiv” kuma na prvom venčanju bila joj je folk zvezda Lepa Brena. Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca, sve je bilo sređeno kao u bajci.

“To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju “, izneo je tada blizak voditeljki tada.

Međutim, nakon godinu dana je usledio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete.”

“Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem”, rekla je voditeljka za domaće medije. (kurir.rs)