HAOS! BILAL PLJUNUO MAJU USRED FACE! Marinkovićeva ga svog izgrebala po licu, obezbeđenje je jedva obuzdalo! PALE TEŠKE PRETNJE

Showbizz

HAOS! BILAL PLJUNUO MAJU USRED FACE! Marinkovićeva ga svog izgrebala po licu, obezbeđenje je jedva obuzdalo! PALE TEŠKE PRETNJE

Maja Marinković nasrnula je na dečka Bilala Brajlovića a on je tom prilikom pljunuo, te je obezbeđenje uletelo kako bi sprečilo dalji okršaj, ali je izbila svađa na imanju.

– Ko si ti da ti mene pljuneš – pitala je Maja.

– Ja sam ja, sad ćeš tek da vidiš ko sam ja. Ja ti takav nisam, izabrala si budalu, doviđenja. Nema šanse, kraj, nema šanse da imam više išta sa tobom. Ti si počela da pričaš gluposti, kraj! – rekao je Bilal.

Posle haosa koji su napravili, Maja je našla načina da zaboravi sve i da se ponovo ušunja Bilalu u krevet.

Jurila ga je po celom imanju i na sve načine htela da drži Bilala kraj sebe pa mu se u nekoliko navrata i izvinjavala kako bi spavao sa njom.

Zašto se tako ponašaš prema meni? – upitala je Maja.

Ne obraćaj mi se, kada se promeniš bićemo zajedno – odgovorio je Bilala.

Bilal je nešto ranije sa voditeljom Darkom Tanaskovićem progovorio kakav odnos ima sa Majom.

– Šta da ti kažem? Toplo hladno. Ljuti se što kažem Adamu da mi se išlo kući, naljutila se što je nisam probudio i rekao. Pojedem palačinku, što sam pojeo? Priča kada ja kažem bivšem na spavanje, na spavanje. Nisam ni otišao, tako da to ne može kod mene. Počeo sam da se zaljubljujem, ali ne znam na čemu sam. Sinoć mi pred spavanje kaže dva puta: “Volim te”, a opet vidim na sitnicama tu neku igru – rekao je Brajlović. (kurir.rs)