“SPREMAN SAM SA TOBOM DA IDEM DO KRAJA” Zola priznao Aniti osećanja, ona zabrinuta! Otkrila da ju je Miljana ČUPALA (VIDEO)

Showbizz

“SPREMAN SAM SA TOBOM DA IDEM DO KRAJA” Zola priznao Aniti osećanja, ona zabrinuta! Otkrila da ju je Miljana ČUPALA (VIDEO)

Anita Stanojlović skrenula je pažnju Lazaru Čoliću Zoli na stvari koje mora da uradi, kako bi stupila u vezu sa njim.

– Razmisli kako i šta želiš, ja sam spreman da idem do kraja. Mogao sam da kažem da je sve ovo sa tobom igra. Nisi mi sp*dnja i igra. Neke stvari kod tebe mi se dopadaju, neke ne. Ja sam te pitao da li ti treba vremena da razmisliš o svemu, ne teram te da mi odmah odgovoriš – rekao je Zola.

Treba vremena da mi pokažeš neke stvari, kada je Miljana u putanju – rekla je Anita.

– U celoj ovoj situaciji tebe koči Miljana i moj odnos sa njom? – upitao je Zola.

– Da – kazala je Anita.

– To mi je bilo važno da znam, ja sam neko ko nema sluha za te stvari – rekao je Zola.

– Znam šta hoćeš da mi kažeš. Da ja vidim sad mog bivšeg dečka, ne bi mi bila ravna linija. Volim ga, ali kao osobu – kazala je Anita.

– Eto, zato i treba da razumeš moj odnos sa Miljanom – dodao je Zola.

– Ne mogu da razumem da me neko čupa – rekla je Anita.

– Nije ti problem moj odnos sa njom, nego potencijalni problem tebe i nje – rekao je Zola.

– Želim da se ti distanciraš od nje, da ja ne bih bila ugrožena. Juče me je bez razloga počupala, a nije imala razlog. Ne možeš da kažeš da ti se ja dopadam, a onda odeš kod nje – rekla je Anita.

– Spustio sam loptu sinoć, samo da ne bi došlo do haosa. Onda treba da odeš u radio i da se boriš sa njom. U kući ćeš svakako ispasti lažov i jedna od gorih ako budeš sa mnom. Govoriše da si bila neiskrena prema Marku. Mića ti je rekao sve, ja to mogu da iznesem – kazao je Zola. (kurir.rs)