Luna progovorila o gubitku bebe: Bila sam bolesna, srce je prestalo da kuca!

Showbizz

Luna progovorila o gubitku bebe: Bila sam bolesna, srce je prestalo da kuca!

Luna Đogani i Marko Miljković objavili su na svom Jutjub kanalu tužnu vijest da je Luna izgubila bebu.

– 2021. godina je bila idealna, dobili smo Miu, vjenčali smo se, kupili stan i svašta nešto smo uradili, ali onda je došla 2022., onako da nam malo prkosi i da nam pokaže da ne može sve da bude po planu, ostvarili smo Ameriku, ali koliko je 2021. bila prelijepa, toliko je 2022. jako loša. Ne možeš da planiraš i da sve u životu bude kako si želio, Bog ti da onako kako valjda treba da bude i sa tim moraš da se pomiriš i ideš dalje – rekli su njih dvoje.

– Izgubili smo ovu trudnoću, tako ćemo nazvati jer je bio početak, nije prošlo ni tih 12 nedjelja koliko je potrebno plodu da očvrsne i ojača i u principu koliko smo mi čuli i vidjeli, najčešće se dešava da ljudi u tih prvih 12 nedjelja izgube plod, tako se i nama desilo.

– Tako je suđeno, tako treba, prije nekoliko dana smo saznali, ali nismo htjeli odmah da pričamo o tome, trebalo je malo da prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako nam je doktorka rekla. Plod je bio jako mali, žene koje su prošle kroz to znaju da je plod tada jako slab, bila sam bolesna jedno sedam dana, to je vjerovatno tada bilo ili je put u Ameriku bio dug, ja tad nisam znala da sam trudna, desilo se jednostavno da je srce prestalo da kuca. Bolje što se sada desilo, nego da se kasnije iskomplikovalo. Našli smo u svemu ovome nešto najmanje bolno – rekla je Luna. (ekskluziva.ba)