CAR SE OGLASIO NAKON SKANDALA MAJE I BILALA, PORUKA ZA BIVŠU DJEVOJKU: Evo šta joj je poručio – SVE JE JASNO

Showbizz

CAR SE OGLASIO NAKON SKANDALA MAJE I BILALA, PORUKA ZA BIVŠU DJEVOJKU: Evo šta joj je poručio – SVE JE JASNO

Nakon turbulentne momačke i devojačke večeri Bilala Brajlovića i Maje Marinković na velelepnom imanju, desio se niz skandaloznih događaja, a svima je privuklo pažnju i to što je Maja uslijed još jednog emotivnog brodoloma i prevare koju je doživjela u Zadruzi sve vrijeme dozivala svoju bivšu ljubav Filipa Cara.

Filip se sada oglasio za medije te otkrio da ga nervira što ga pominju u rijallitiju, a da Maju ne gleda više kao ženski rod, te d aje definitivno stavio tačku na taj odnos.

– Neko hitno mora javiti toj dejvojci da ja nju već dugo vremena ne gledam kao ženski rod, a kamoli da pričamo o nekim osjećajima. Ne znam da li me više spominje ona ili taj momak koji je sa njom. Luckasti su, veoma slični, ali smaraju što me provlače stalno – rekao je Car za Pink.rs i dodao:

– Mene i kad nema tamo ja sam tema konstantno… Žene, a bogami i mnogi muškarci me ne vade iz usta, ja bi stvarno trebalo da dobijem honorar, joj, joj, ove godine Šimanovce zadesilo baš mnogo dama i mangupa… – kaže Filip i pojasnio na koji način sada doživljava svoju bivšu ljubav Maju Marinković.

– Gledam na Maju kao na delikventa! (osmijeh) Ne gledam je na taj način kao ženu, neutralno totalno… – poručio je Car i otkrio kakvo mišljenje ima o Maji Kovačević, sa kojoj je Bilal prevario Marinkovićevu posle svoje momačke večeri.

– O Maji Kovačević? O njoj mislim da se uklopila dobro u rijaliti, najviše moralom… Neka je, neka je – likuje Car nad situacijim. (balasevizam.novi.ba)