Đani iskeširao 130.000 eura za Slađin poklon: Folkerova supruga mora na ugradnju stenta, a čim izađe iz bolnice čeka je luks auto!

Showbizz

Đani iskeširao 130.000 eura za Slađin poklon: Folkerova supruga mora na ugradnju stenta, a čim izađe iz bolnice čeka je luks auto!

Đani iskeširao 130.000 eura za Slađin poklon: Folkerova supruga mora na ugradnju stenta, a čim izađe iz bolnice čeka je luks auto!

Supruga pjevača Radiše Trajkovića Đanija Slađana saznala je da mora hitno na operaciju i ugradnju stenta nakon što su doktori na pregledu ustanovili da se zbog određenog zakrčenja brzo umara, a kako bi joj sve olakšao, Đani joj je kupio čuveni majbah od 130.000 eura! Pjevač je častio suprugu mašinom koja košta kao prosječan stan u Beogradu, pa joj je poželio da što prije opet bude ona stara.

– Slađi sam uzeo mašinu, ali auto još nije stigao. To je poklon od mene zbog stresa kroz koji sada prolazi. Nećemo o cijenama, ali svi znate koliko taj auto košta. Svi smo uz nju, kao i uvijek, podrška porodice je u ovakvim trenucima svima važna. Bitno je da smo reagovali na vrijeme i da je Slađa u najboljim rukama – otkrio je folker za Republiku.

Đanijevoj ženi je doktor na ovaj zdravstveni problem ukazao tokom pregleda, a kako se nasekirala jer opet mora pod nož, Đani je riješio da je obraduje skupocjenim poklonom. Slađa je za Republiku rekla da folker više paniči od nje kad su ovakve stvari u pitanju, da se trudi da ostane smirena i da vjeruje da doktori znaju šta rade.

– U posljednje vrijeme šta god da radim brzo se umorim i to mi je bio jasan znak da nešto nije kako treba. Kad sam imala problem s bubrezima, slučajno smo tokom pregleda saznali da se javio karcinom, pa sam morala na operaciju. Doktor mi je sada rekao da postoji neko zakrčenje i da je najbolja opcija da se ugradi stent. Bila sam kod kardiologa u bolnici “Dr Dragiša Mišović”. Određena vrsta stresa postoji, to je normalno, ali uvijek treba ostati smiren koliko je moguće – priča Slađa i nastavlja:

– Đani je spremio poklon, kod njega ne može bez toga! To uvijek radi kad se ovako nešto desi. Mislim, radi i kad su lijepe okolnosti u pitanju, a ne samo moje operacije. U posljednje vrijeme sam više puta bila na klinikama, pa on tako smisli nešto, kupi i iznenadi me. Znam da je u pitanju auto, ali to još nije stiglo. Dosta se čeka, dao je silne pare iako sam mu rekla da nikako to ne radi. On je paničar bez obzira na to što možda mnogima tako ne djeluje. Sinovi su staloženiji od njega, ali svi smo mi različiti.

Pjevač je više puta priznao da je uspijevao da sačuva brak sa Slađom uprkos tome što je sa strane imao afere.

– Brak treba da se čuva ako se dvoje poštuju i vole. Mogao sam da budem s kojom god ženom, ali Slađu volim. Ona to zna, uvijek mi je opraštala kad nešto zeznem i zbog toga sam joj se uvijek vraćao. Uvijek se borila za nas, ona je žena-lav i zahvaljujući njoj je naša porodica i danas na okupu – rekao je pjevač jednom prilikom. (ekskluziva.ba)