“FILIPA SAM JAKO VOLELA!” Maja se prisetila BIVŠE LJUBAVI, pa progovorila o POMIRENJU sa Bilalom

Showbizz

“FILIPA SAM JAKO VOLELA!” Maja se prisetila BIVŠE LJUBAVI, pa progovorila o POMIRENJU sa Bilalom

Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli su svoju ljubavnu vezu tokom momačke i devojačke večeri, usledila je i svađa i brutalne uvrede.

Maja je plakala i bila je jako povređena jer je Bilal potom i spavao sa Majom Kovačević.

Marinkovićeva je danas bila kod drveta mudosti gde je otvorila temu pomirenja sa Brajlovićem, dok njemu nije ni opcija pomirenje sa njom budući da ga je jako povredila pominjući Filipa Cara:

– Kako si, Majo? – pitala je Drvo.

– Bolje sam, bila sam jako loše. Osećam se malo bolje, bila sam loše zbog svega što se izdešavala, niasm očekivala da će tako nešto da me snađe. Sutra je moj dan, biću najveselija mlada. Mnogo me je zabolelo i nisam očekivala da imam takve emocije, mislila sam da nije toliko ozbiljno. Samu sebe sam iznenadila, baš mi je bilo teško. Ona je ispala jako loš čovek prema meni, ali on je kriv što je to dozvolio. Bez foliranja, jako sam loše bila juče. Danas sam bolje, a sutra ću da budem najveselija, Ne znam u kom smeru će moći naš odnos da se odvija, ne znam da li ima poente da bude bilo čega polse takve stvari. Postavila sam par zahteva ako bude hteo da se trudi, ali mislim da ću uvek da prebacujem tu stvar koja se dogodila – pričala je Maja.

– Maji, zanima me šta sad misliš o Bilalovim emocijama prema tebi? – pitao je Drvo.

– Sinoć je plakao i rekao je da me voli i da je zaljubljen u mene. Mislim da je spavao sa njom iz inata i da je bio jako p.jan. On pijan ne zna šta radi i vidi samo ženski p.lni organ. Njoj ne bih ni ime uzimala u usta koliko mi je gadna. Mislim da ima emocije prema meni. On stalno prebacuje da sam rekla za Filipa, a mislim da ne postoji opravdanje šta god da sam izgovorila. Mislim da dela govore o nama, a on je rekao sve o sebi – pričala je Maja.

– Žao mi je što se sve izdogađalo i da si sumnjala u njegove emocije i da mu nisi verovala – dodalo je Drvo.

– Ja verujem da on ima emocije, ali on je klinac. Nije meni lako sada, ja dva dana ne mogu da dođem sebi. Ne mogu da opišem kako sam se juče osećala, sebe nisam mogla da prepoznam, Ne mogu da se oporavim i da prestanem da plačem. Juče sam bila katastrofa i baš me je povredio. Uradio je bezosećajjnu stvar, ajde da uzmem da je bio pijan. On da je želeo bio bi sad sa njom. Vidi da je sam i da ćuti, opet mi prebacuje Filipa, ali to nema težinu kao to što je on meni uradio. Tako olako da pređem preko prevare ispala bih najveća jadnica, a sebe ne smatram jadnicom. Mislim da sam jaka devojka, ali me je pogodilo. Moraće on da se potrudi oko mene, ako misli da hoće da nastavimo. Videla sam da imam emocije, nisam ovo očekivala. Tek sad vidim kad se desilo, koliko je mene to zabolelo. Ispao je užasan – govorila je Marinkovićeva. (e-turneja.com)