TAKI GRCA U SUZAMA NAKON MAJINOG VENČANJA! Marinković otkrio da joj se ispunio ŽIVOTNI SAN, a evo šta kaže za mladoženju

Showbizz

TAKI GRCA U SUZAMA NAKON MAJINOG VENČANJA! Marinković otkrio da joj se ispunio ŽIVOTNI SAN, a evo šta kaže za mladoženju

Otac Maje Marinković, Taki Marinković oglasio se nakon što je video ćerku u venčanici.

Naime, Maja je danas izgovorila sudbonosno “DA” Bilalu Brajloviću, a Taki nije krio suze tokom razgovora, pa se prisetio ranijih godina kako je Maja maštala o svom venčanju, te je istakao da je opisivala baš današnji dan.

– Kad krenemo kod prijatelja, ona je meni pričala u kolima o haljini, o venčanju, pa mi je govorila: ,,Tata, šta će biti kada ja budem mlada?”, maštala je tako o svim detaljima, o kruni, o frizuri, sve što je zamišljala, danas su joj Veliki šef i Velika šefica omogućili i ostvarili. Ja ne mogu da krijem svoje oduševljenje, plakao sam dok sam gledao ćerku na televizoru u venčanici. Meni je srce igralo sve vreme – govori Taki i dodaje:

– Isto je ovakvu venčanicu maštala sa 18 godina, velika kruna, evo šta je maštala, a to joj se ostvarilo. Nisam mogao da se smirim, koliko sam se uzbudio, ovo je scena koju sam dugo hteo da vidim.

Za kraj se osvrnuo i na mladoženju:

– Vi znate moje mišljenje o njemu, ne bih da ga komentarišem, mislim da on pokazuje svoje lice svojim delima, to neka bude moj komentar – završio je Marinković. (kurir.rs)