KAD BIVŠI ZABIJE NOŽ U LEĐA: Za Zolu je Miljanu NAJZAVIDNIJA, Kulićka pobesnela, a onda skočila na mama Mariju (VIDEO)

Showbizz

KAD BIVŠI ZABIJE NOŽ U LEĐA: Za Zolu je Miljanu NAJZAVIDNIJA, Kulićka pobesnela, a onda skočila na mama Mariju (VIDEO)

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu najzavidnijeg cimera, a Lazar Čolić Zola odmah je glasao za bivšu devojku Miljanu Kulić.

– Mogu da shvatim i opravdam kad je neko zavidan jer smo mi ovde. Slažem s eda smo svi mi zavidni, ali kao što sam rekao biti zavidan, logično mi je u nekim situacijama u ovom prostoru, ali biti zabvodan prema osobama koje navodno voliš, za koje bio dao život, to je ozbiljna vrsta zavidnosti. Zavidna osoba je po meni, najveća moguća ikad rijaliti zvezda, gospođa Miljana Kulić. Navešću zašto i biću iskren. Prošle sezone sam pobedio na Zadrugoviziji i dobio jedna ogroman paket, a ona je toliko bila zavidna iako sam sve te poklone. Sinoć je u izolaciji pričala Mikiju o nekim stvarima o kojima ja više neću da pričam. Bez premca je za mene najzavidnija osoba Miljana Kulić, posebno zbog novca i finansija – rekao je Zola.

– Ša je posle mene. Dobar dan poštovanim gledaocima. Ja ću navesti samo one koje primećujem i za koje sam zaista primetila. verovali ili ne, to je Ivan Marinković, Jelena Golubović, od devojaka nisam primetila, kad god Milan izgovori da sam rijaliti zvezda ova dvorska luda peva “Dva telefona” – rekla je Miljana.

Nemaš krunu, kad je budeš imala možda i mogu da ti zavidim – rekla je Jelena. Ivan je u pabu raspravljao dva sata. Znao je da sam zvezda, gledao me je, prišao, ušao u vezu sa mnom zarad rijalitija. Tamo smo imali tajne pozive… Neću da pričam kad me prekidaš mama – vikala je Miljana i sela. (kurir.rs)