“IDE KAO BEZ GAĆA” MAJKA NOVE DJEVOJKE DARKE LAZIĆA BIJESNA ZBOG KĆERKE: Evo šta joj je poručila (FOTO)

Showbizz

“IDE KAO BEZ GAĆA” MAJKA NOVE DJEVOJKE DARKE LAZIĆA BIJESNA ZBOG KĆERKE: Evo šta joj je poručila (FOTO)

Katarina je dospejla u žižu interesovanja kao nova djevojka pjevača Darka Lazića, a, između ostalog, njen stil odjevanja izaziva bujicu podjeljenih komentara.

Naime, kao djevojka koja predano provodi sate u teretani, Katarina može da se pohvali izvajanim tijelom, a da se ne libi da ga pokaže znaju svi oni koji je prate na Instagramu.

Nedavno je, podsjećanja radi, njen stajling iz lifta izazvao kako burne reakcije na društvenim mrežama, tako i naslove na portalima, što joj je majka veoma zamjerila.

Sama Katarina je sa pratiocima podijelila poruku koju je dobila od majke, a koja ju je, i pored oštre kritike, nasmijala do suza.

– Lijepo sam ti juče rekla da ideš kao bez gaća. Vidiš šta su napisali, a?! – stoji u poruci koju je dobila od majke, što je ona sama ispratila rečima: “Kad mama komentariše ono što sam obukla”.

Podsjetimo, iako je Darko Katarinu tek nedavno predstavio javnosti kao novu izabranicu, nešto kasnije je priznao da je njihova ljubav dugog vijeka, odnosno da je svaku svoju bivšu varao sa njom. Lazić je u jednom od intervjua istakao da je tek sada spoznao pravu ljubav i da je spreman da se skrasi do kraja života pored nje. (balasevizam.novi.ba)