Marija sa knedlom u grlu progovorila o prvom susretu Ivana i Željka, Miljana van sebe i pred svima ZAPLAKALA! (VIDEO)

Showbizz

Marija sa knedlom u grlu progovorila o prvom susretu Ivana i Željka, Miljana van sebe i pred svima ZAPLAKALA! (VIDEO)

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”, voditelj je Milan Milošević. Prvi snimak koji se gledao bio je vezan za Ivana Marinkovića i njegovog susreta sa sinom Željkom. Miljana Kulić je prva komentarisala klip, zatim i Marija Kulić.

Osećam se… prelepo je bilo danas, mnogo je emotivno bilo. Mislila sam da Ivan neće doći, on je došao. Znala sam da je mama pogrešila u proceni da neće doći. Fenomenalno je bilo, Željko mi deluje srećno. On je mali, ali je pametan, deca tog uzrasta možeda mogu da osete ko im je otac. U šoku sam, navikla sam o ružnim stvarima da pričam. Nadam se da će ovako ostati napolju – rekla je Miljana.

Mislim da Željko ne zna ko je on. Drugačije je kada je došao u Niš, tada smo mu rekli da mu je tata, sada smo mu rekli da je čika. Opustio se posle, Miljana se plašila kada se uspostavi kontakt, on ima svoju porodicu, da neće dolaziti često da dete ne bi tugovalo. Mislim da će da bude sve u redu. Bez obzira na porodicu koju bude imao, ako mu je i benzin problem, možemo se naći na pola puta. Volela bih da ovo ovako ostane. Volim da Željko, kao i svako dete, zna ko mu je otac. Lepo je bilo, nije danas prvi dan njegovog susreta – kazala je Marija. (e-turneja.com)