Otkriven spol bebe Ane Korać: Starleta u šestom mjesecu trudnooće!

Showbizz

Otkriven spol bebe Ane Korać: Starleta u šestom mjesecu trudnooće!

Starleta Ana Korać čeka svoje prvo dijete sa svojim izabranikom kojeg krije od očiju javnosti, a sada je otkriven i spol bebe.

Naime, kako prenosi emisija “Ekskluzivno” Ana nosi dječaka.

Naime, Ana je u više navrata pričala kako nikad nije bila srećnija zbog nove ljubavi, te da bi sa novim partnerom htjela da se ostvari na svim poljima, kao i da bi voljela da dobije kćerkicu.

– Svuda oko nas su neke bebe, gdje god se okrenem samo vidim bebe. To je neki znak. 2022. godina mi je počela prelijepo i željela bih da se ostvarim s njim na svim poljima, i voljela bih da dobijem djevojčicu – smijala se tada Koraćeva, pa nastavila:

– Ne znam da li sam normalna, ali prvi put da sa muškarcem želim stvarno da mi sve uspije, eto, to baš želim – kazala je Ana jednom prilikom u emisiji “Ekskluzivno”.

Kako se dalje saznaje, Koraćeva zajedno sa svojim partnerom uživa u ljubavi i održava trudnoću daleko od znatiželjnih očiju javnosti, međutim, bivša zadrugarka nije prestala da brine o svom fizičkom izgledu, te i dalje često posjećuje svog estetičara, koja je otkrila da li Ana ima česte promjene raspoloženja u drugom stanju.

– Ana nije zahtjevna, jako je draga. Rekla bih da je lagana, ali “lagana” je mala riječ, prije bih rekla da je mnogo draga osoba. Povukla se iz javnog života, pa ne bih ni ja puno da pričam i iznosim informacije, s razlog je to uradila – istakla je Tatjana, Anin lični savjetnik u trudnoći. (ekskluziva.ba)