DIGAO RUKE OD STARLETA! Dejan ima novu devojku, DALILA I ALEKS otišle u ZABORAV! Evo gde je Dragojević upoznao sadašnju PARTNERKU!

Showbizz

DIGAO RUKE OD STARLETA! Dejan ima novu devojku, DALILA I ALEKS otišle u ZABORAV! Evo gde je Dragojević upoznao sadašnju PARTNERKU!

Dejan Dragojević više ne samuje. Kako Kurir saznaje, pobednik rijalitija “Zadruga 5” ima novu devojku.

Nakon dvostrukog razočaranja koje je doživeo, najpre sa ženom Dalilom Dragojević, od koje je zatražio razvod jer ga je pred očima prevarila s Filipom Carem u beloj kući, a onda i s devojkom Aleksandrom Nikolić, koja se takođe zaljubila u Cara, odlučio je da svoj ljubavni život više ne eksponira u javnosti. Njemu je starleta koje je upoznao u rijalitiju preko glave, pa je odlučio da uđe u vezu sa osobom koja nema dodirnih tačaka s medijima i životom pred kamerama.

Zasad se on ne pojavljuje s njom nigde gde bi mogli da ih uslikaju paparaci, niti objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, iako ih je upravo kontakt preko njih spojio. Tako za Kurir tvrdi izvor blizak Dragojeviću.

– Sve rane leči vreme, a Dejan je Aleksandru brzo preboleo jer ga je javno obrukala. S novom devojkom se upoznao preko društvenih mreža, na kojima je i te kako aktivan. Ali ovog puta njegovu izabranicu nećete videti u javnosti niti na mrežama. Čak se i ne prate, jer je tako sigurnije za oboje. Odlučio je da privatnost zadrži samo za sebe, mislim da čak ni njegovi najbliži prijatelji ne znaju za novu ljubav. Doduše, tek su počeli da se viđaju. Videćemo kako će se taj odnos razvijati, ali zasad je sve u najboljem redu. Njegova devojka je prelepa i čini mi se da trenutno živi u Novom Sadu, ali nisam siguran da li je rodom iz tog grada. Znam da prati rijaliti, ali je ne zanima da u njemu učestvuje i upoznata je s Dejanovim životom. Ne smeta joj njegova prošlost, već se trudi da budu skoncentrisani na njihovu ljubav, a ne na skandale – završava naš sagovornik.

Dejan Dragojević juče nije odgovarao na naše pozive na broj telefona poznat redakciji. (kurir.rs)