Miksi i Zola zablistali na sceni, pao i POLJUBAC, stručni žiri podržao njihovu SREĆU: Više vredi ovih pet minuta, nego…

Showbizz

Miksi i Zola zablistali na sceni, pao i POLJUBAC, stručni žiri podržao njihovu SREĆU: Više vredi ovih pet minuta, nego…

Led na večerašnjoj spektakularnoj “Zadrugoviziji” probili su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Njih dvoje su jedan od parova koji su vezani “sudbinskim lisicama”, a večeras su nastupali uz pesmu “Jedan dan života”, koju u originalu izvode Lepa Brena i Miroslav Ilić.

Miljana se pojavila u elegantnoj crnoj haljini, a Zola je upario boje sa njom.

Njih dvoje su danima vežbali koreografiju za numeru, oko koje im je pomogao Miki Đuričić.

Oni su se na početku grlili, da bi kasnije Zola klekao ispred Miksi. Na kraju nastupa usledio je poljubac, zbog kojeg su dobili aplauz.

Nakon nastupa, usledeli su komentari stručnog žirija.

Miljo, prelepa si, smršala si. Ja ti želim da budeš srećna. Ti ako si srećna, ja sam još srećniji. Pogodili ste temu. Uvek ću tvoju sreću podržati, šta god ona bila. To sam rekao i Mariji. Najbitnije da si srećna posle onog šta si preživela. Pet minuta tvoje sreće je bolje nego nečiji život proveden. Biće mi drago ako tebe vidim srećnu – rekao je Marko Đedović.

Miljana, ne verujem, jako si smršala. Mnogo mi je drago da te vidim srećnu poslednjih par dana. Imalo smo svađe, rasprave, ali negde sam razmišljala o tebi. Svi kažu kako je malo parova koji su uspeli posle rijalitija, a svi zaborave vas, vi trajete 3, 4 godine. Tu ste, sa usponima i padovima. Mene večeras ne zanima pevanje koliko tema. Vi ste večeras pogodili temu i pesmu. Lepo ste zvučali. Miljana, mnogo te volim, budi srećna, izaberi svoj ćef, frajera po svojoj meri. Zola, bio si super, znaš… Bili ste divni, od mene imate visoku ocenu – dodala je Sandra Rešić.

Miljana, jedva sam čekala da te vidim, nedostaješ mi. Prelepi ste mi ovako. Zola, znaš da sam te pljuvala jer sam bila na Miljaninoj strani, ali počinjem da verujem da imaš emocije. Ako ste srećni, svi će oko vas biti srećni i Marija će popustiti. Miljana, kako si se osećala večeras? – rekla je Milica Kemez.

Uživela sam se i pevala njemu svaku reč pesme – dodala je Miksi.

Navijam za tebe, na pravom si putu – nadovezala se Kemezova. (e-turneja.com)