SVE JE RADILA IZ INATA ZOLI – Miljana Kulić JAVNO PRIZNALA da voli samo Čolića, Bebica PROPAO U ZEMLJU

Showbizz

SVE JE RADILA IZ INATA ZOLI – Miljana Kulić JAVNO PRIZNALA da voli samo Čolića, Bebica PROPAO U ZEMLJU

“Ubili su joj mozak!”

Sinoć je tokom emisije “Pretres nedelje” Miljana Kulić javno priznala da je sve što je radila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, radila iz inata Lazaru Čoliću Zoli, pa javno otkrila da je ponovo ispala nefer prema Nenadu.

– Tako što sam po ko zna koji ut ispala go*vno. Nikada mi se više neće desiti da mu dajem lažnu nadu jer to ničemu ne vodi. Došlo je do poljupca iz inata Zoli. Ono što je rekao Aniti da je on kao Viliki šef i da drži konce u svojim rukama, shvatila sam kao da hoće da se igra sa mnom, pa sam se žvalavila sa Nenadom. Sve sam uradila iz inata, rekla sam mu da sam nesrećna… – govorila je Miljana.

– Nemoj da lažeš, nisi to rekla. Prvo si rekla da ne može da spava bez mene! – iznervirao se Bebica.

– Mislila sam da mi Zola neće oprostiti to što sam rekla da ću se pomiriti sa Nenadom… Nerviralo me je i što je rekao da će navodno da oženi Anitu, pa sam poludela i terala inat a posle toga mi je bilo mnogo krivo… – nastavila je.

– Voliš li ti ovog čoveka? – pitao je Milošević.

– Ja volim sve ljude ovde. Mnoge stvari su mi neprijatne ovde… – izbegavala je Miljana.

– Na Zadrugovoziji ste pokazali nešto što ni jedan drugi par nije… Da li je rešenje tvog problema sa Zolom da budeš onakva kakva treba… Tebi jedino što on zamera jeste taj prilazak njemu, ko bi ti verovao posle svega – rekao je Milan.

– Ja sam budala – izjavila je Miljana.

– Ispada uvek da je ‘donja’. Ponižava sama sebe. Ako govori da me voli, da sam ja ljubav njenog života, da je sve to tako, šta je problem da mi sve to dokaže i bude okej sa mnom? Iskreno sam i sinoć rekao zašto nemam poverenja, ja sam samo jednu stvar tražio. Šta je problem da se ponaša normalno, kakva je onda to ljubav ako ne može da dokaže neke stvari – dodao je Čolić.

– Ali ja sam impulsivna – tužno je rekla Kulićeva.

– Hajde lepo ispričaj šta si pričao sa Zolom – rekao je voditelj.

– Pričali smo o svemu, pa i o Miljani. Rekao je da neće ući sa Miljanom dokle god da je ovakva, misli da je nemoguće da se ona promeni. Ja sam se složio d aje ona takva kakva je i on je svestan svega. Zato mislim da svesno ne ulazi sa njom u vezu i svesno joj daje lažnu nadu – izjavio je Bebica.

– Ne dajem ja lažnu nadu onome ko legne preko mene. Ona zna šta može da očekuje od mene, ja sam joj to rekao i nasamo i sada pred vama. Pokušava da mi tera inat, ode i bude sa njim a tu najviše greši. Da li treba da uđem sa njom u vezu i da se ona za tri dana vrati njemu – govorio je Zola.

– Mislim da se ovde igra neka igra i da postoji nešto što mi znamo. Marija Kulić ima dirigentsku palicu nad svima osim nad Zolom. Miljana ima zahvalnost i sažaljenje jer je bio uz nju u teškim trenucima, ali ne može tako ceo život… On neće da shvati sve to… Ona njegane voli, samo ga poštuje i žali. U procepu je zvog svojih roditelja, od mozga su joj napravili kašu! Šta čekaš? Budi sa njom i ona se neće vratiti Bebici! – govorila je Zorica.

– Marija kad vidi mene i nju, kao da ju je Tajson nokautirao. Nemoguće je da to sve ne utiče na Miljanu, svi znamo koliko je vezana za svoje roditelje… Ubili su joj mozak – dodao je Zola (balasevizam.novi.ba)