POLICIJA U DOMU DRAGOJEVIĆA: Oglasio se Dejan – Jedva sam smirio mamu!

Showbizz

POLICIJA U DOMU DRAGOJEVIĆA: Oglasio se Dejan – Jedva sam smirio mamu!

Ispričao šta se sve dogodilo.

Dejan Dragojević je tokom jučerašnjeg dana obavijestio svoje pratioce da je dobio poziv Osnovnog suda u Rumi za prvo ročište u brakorazvodnoj parnici.

Ipak, kako se njegova i dalje zakonita supruga Dalila Dragojević nije pojavila, suđenje je odloženo, i to za 14. februar 2023. godine.

– Jeste, majka me je bila ispratila, mislila je da će razvod biti konačan. Keva je igrala užičko tri dana, dolazila nam je komunalna policija kući – kazao je Dejan Dragojević za “Blic”.

– Znači, policija je dolazila, znaš ti šta je to bilo kod nas… Keva samo priča sa policijom i igra sve vrijeme, ne može da stane! Neće da stane! Samo radi nogama… Koliko smo samo slavili! – dodao je pobednik “Zadruge 5”.

On je dodao i da više uopšte ne prati dešavanja u aktuelnoj sezoni “Zadruge”, gdje se nalazi njegova doskorašnja djevojka Aleksandra Nikolić, koja je odlučila da prokocka njegovo povjerenje i vezu, te se upustila u ljubavni odnos sa Filipom Carem.

– Ne pratim više dešavanja u “Zadruzi”. Mislim, informisan sam, al’ da sad nešto sjedim kući i gledam “Zadrugu”, stvarno ne. Ne razočaravam se više u Aleks, toliko puta sam ranije… To je to. Ja sa tom osobom više nemam nikakav kontakt. Djecu, hvala Bogu, nemam, imovinu zajedničku nemamo, ne interesuje me – zaključio je Dejan. (balasevizam.novi.ba)