Car razvezao jezik i progovorio o vezi sa Dalilom, shvatio da bi Dejana PREVARILA sa bilo kim! (VIDEO)

Showbizz

Car razvezao jezik i progovorio o vezi sa Dalilom, shvatio da bi Dejana PREVARILA sa bilo kim! (VIDEO)

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Zadrugarima je prikazan klip u kojem FIlip Car i Miljan Vračević pričaju o Dalili Dragojević, uvereni d bi Dejana Dragojevića svkakao ostavila i da nije bilo njega.

Glupo je malo, nije mi ostala u bajnom sećanju i veza je bila katastrofalna. Kad vratim retrospektivu malo mi je apsurdno šta se desilo, neobično mi je da je ušao u vezu sa njom i da je toliko trajalo. Ove sezone je slična situacija prošlogodišnjoj, Filip, Aleksandra, Dejan, Dalila.

Je l’ si siguran da ona nije ušla u prevaru sa tobom da bi ušla sa bilo kim? – pitao je Milan Milošević.

Ona je krenula u svojoj glavi dalje, možda da je bio drugi Filip na istom mestu, u isto vreme. Aleksandri možda jesam bio kapisla, ali nisam bio od presudne važnosti. Gasilo se jer je mesecima bila odvojena od svog partnera. Ti kad si u braku, ti si u iskušenju svaki dan. Ja mislim da se desi do prezasićenja, primetiš drugu osobu. Kad primetiš kako neko izgleda, kako se ponaša i čim počenete da flertujete znači da se gasi to nešto što imaš – nastavio je on.

Da li hoćeš da kažeš da si bio kolateralna šteta Dejana i Dalila? – pitao je Milan.

Pa da li Anđelo, Stefan, neki drugi, treći, čim žena dobije osećaj da gleda dalje… Oni nisu izlazili, živeli u Beogradu, kretarili se u društvu, bila je malo učaurena. Pričali smo Aleksandra i ja više puta o njima, neću sa Milicom. Ja ću da vidim da ti na ponavljam – govorio je Car. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=5JutrZH9EIk&feature=emb_logo