Maja se javno izvinila Bilalu zbog izdaje sa Carem, pa uporedila Aleksandru sa sobom: ‘Dopada mi se njena smirenost, ali…’ (VIDEO)

Showbizz

Maja se javno izvinila Bilalu zbog izdaje sa Carem, pa uporedila Aleksandru sa sobom: ‘Dopada mi se njena smirenost, ali…’ (VIDEO)

U toku je emisija ”Pitanja novinara”. Naredno pitanje postavljeno je Maji Marinković.

Majo, opsedala si Bilala, tome su se svi smejali. Ispitivala si ga šta je radio sa medicinksim sestrama. Kako misliš da se on osećao dok je gledao tebe sa Filipom? – upitao je Darko.

Loše. Ja sam patološki ljubomorna. Znam da nije lepo to što sam uradila. Kada je došao ovde, ja sam plakala, on mi je govorio šta mi radio sa mnom. U tom momentu sam dobro razmislila o tome šta je u njegoj glavi, pomislila sam da će napolju to raditi sa nekim drugim. Izašao je, blokirao Milana, slikao se sa drugaricama. Ja ću ostati suzdržana, ali neću praviti neke gluposti sa Filipom. Meni je jako smešno jer se Filip sada trudi da ne napravi nikakav prestup. Izvinjavam se Bilalu jer sam pravila ljubomorne scene, ovo je nešto jače. Filip i ja smo kobni jedno po drugo, zato je bolje da se pričaju neke druge priče. Ne želim da budem ucveljena, to mi ne treba. Izabrala samda budem srećna – kazala je Maja.

Ništa od ćevapa za tebe? Ti više voliš svinjske glave, koje si jela na Kosovu – upitao je Darko.

Pozdrav za Čorbu. Što se tiče Bilala, želim mu brz oporavak. Ako može da mi oprosti, to bi bilo dobro. Mislim da će ga devojčice tražiti, vole one kad je neko popularan. Ukoliko se vrati, ja mu neću smetati da ostvari sreću sa nekom od devojaka ovde – istakla je Maja.

Majo, sebe od početka smatraš superiornijom u odnosu na sve ostale devojke. Kako si primila to što su drugi istakli da je Filip izabrao tebe u pijanom stanju, a Aleks na duže staze, a misliš da si iznad nje – rekao je Darko.

Ja sve to mislim o sebi, to nije uticalo na moj stav – rekla je Maja.

Ja osećam vibracije između Maje i Cara. Da to ne posotji, ne bi on došao na njen krevet. Rekla sam Maji, ako misli da se vole, neka se nađu napolju, pa nastave to što imaju – kazala je Jelena. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=qCTjQsNN9YA&feature=emb_logo