KO JE ŽENA KOJU JE ZVEZDAN SLAVNIĆ OSTAVIO ZBOG ANĐELE: Ima DVOJE DECE i izgleda BRUTALNO, a evo kojim PRIVATNIM BIZNISOM se bavi

Showbizz

KO JE ŽENA KOJU JE ZVEZDAN SLAVNIĆ OSTAVIO ZBOG ANĐELE: Ima DVOJE DECE i izgleda BRUTALNO, a evo kojim PRIVATNIM BIZNISOM se bavi

Zvezdan Slavnić je sinoć u Zadruzi javno ostavio svoju dugogodišnju suprugu Anu, kada je pred milionima gledalaca rijalitija priznao da gaji emocije prema Anđeli Đuričić.

Iako ranije nije bila poznata javnosti, Ana se u više navrata oglašavala povodom učešća svog supruga u Zadruzi, komentarišući njegove odnose prvo s Aleksandrom Nikolić, a potom i s Anđelom Đuričić, zbog koje ju je na kraju i ostavio.

S obzirom na to da se Ana često pominje u Zadruzi, iako nije učesnica rijalitija, mnogi su se pitali ko je zapravo ona i čime se bavi.

Ana i Zvezdan prošli su zajedno najteže životne trenutke, ali se ona nikada ranije nije pojavljivala u javnosti. Ako je suditi po objavama na Instagramu, Ana je neko ko dosta vremena i truda ulaže u svoj fizički izgled, a i zdravlje. Redovno posećuju teretanu, te često i objavljuje svoje fotografije s treninga.

Ono što malo ko zna o Ani, kako tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir, jeste to da je ostvarena na svim životnim poljima. Ima uspešan poslovni život, poseduje frizerski salon, a posao joj cveta.

Njen frizerski salon na Novom Beogradu joj je obezbedio unosne prihode, ali i pored toga što je u preduzetničkim vodama, stiže da se posveti porodici. Majka je dvoje dece, a dugi niz godina je u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom.

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo nekoliko dana kasnije je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Slavnićem.

– Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je… Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati. Voli vas Ana – napisala je Ana na Instagramu citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana “Mali Princ”.

Podsetimo, Zvezdanovo ponašanje u rijalitiju osudio je i njegov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić. On je istakao da njegov sin nije uradio ništa nepromišljeno, ali je priznao da njegovom sinu prija društvo Aleksandre Nikolić. (e-turneja.com)