‘FOLIRALA SI SE, A RASTURILA BRAK OD 15 GODINA!’ Neca urnisao Anđelu zbog Zvezdana, osudio EMOCIJE prema starijem čoveku! (VIDEO)

Showbizz

‘FOLIRALA SI SE, A RASTURILA BRAK OD 15 GODINA!’ Neca urnisao Anđelu zbog Zvezdana, osudio EMOCIJE prema starijem čoveku! (VIDEO)

U toku je emisija “Pretres nedelje”. Voditelj Milan Milošević dao je reč Miljanu Vračeviću, kako bi komentarisao odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Treba da čujemo njih da kažu svoje, pa mi d damo sud. Ako je živeo sa ženom fiktivno i bio drugar, to je druga stvar – rekao je Miljan.

Kad ste dobili zadatak ja sam rekla: “Vidiš da narod vidi što i svi”, ti si rekao: “Samo izopačeni” – ubacila se Miljana.

Mogu da prihvatim da sam pogrešno rekao, meni je za izopačenost bila samo mala Valentina. Meni ovo nije izopačeno jer se dalo prostora za sve, možda sam se pogrešno izrazio. Rekli su za Valentinu, a ja sam ćutao i zato mi je to ostalo, za ovo to ne mogu da kažem i nemam to mišljenje. Ja sam rekao: “Ako me stavljate, stavite me sa njom”, družili smo se i prija mi. Meni je ono izopačeno jer se zna, pogrešim u glavi – dodao je Zvezdan.

Ja iskrenost podržavam. Ako budu dolazile porodice, treba njenu kritiku da izdržiš – govorila je Jelena.

Nije problem da izdržim njenu kritiku, mora 100 stvari da se raščivija. Ja dolaženje ne bih voleo zbog nje, a ne zbog mene. Ja je znam i ne bih voleo da se nastavi zbog nje. Ako je njoj tako lakše, tu sam – rekao je Zvezdan.

Sedam meseci je mnogo, možda će ona zbog toga što si ovde da sad sedi kući, a možda i neće – dodala je Jelena.

Ljudi mogu da pričaju da ja nemam životno iskustvo i da nemam prijatelje… Danas kad je bilo navođenje ja sam za najsposobniju osobu naveo Anđelu, jer osoba koja je u stnaju da se folira 10 meseci i da ovde uđe i pokaže drugačiju sliku. Ona se ovde dobro folirala, a sad je uspela da rasturi brak koji je trajao 15 godina. Ja ovo naravno da neću da podržim, za Ša nismo marili da li nam je prijatelj ili nije. Za mene ovo lično jeste razočarenje, jer nekog zna 30 godina, pa dođe ovde i uradi lošu stvar, pa uradi takvu stvar zbog kao velike ljubavi. Anđela mi je malopre zaparala uši kad je rekla da neće da ima ništa sa ovim čovekom, meni je gore što si priznala da imaš emociju prema starijem čoveku – govorio je Neca. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=k70ZGew6X6U&feature=emb_logo