“TEŠKI TRENUCI SU TU DA BI TE OJAČALI” Luna Đogani progovorila o bolnom gubitku bebe, pa otkrila da li planira NOVU TRUDNOĆU!

Showbizz

“TEŠKI TRENUCI SU TU DA BI TE OJAČALI” Luna Đogani progovorila o bolnom gubitku bebe, pa otkrila da li planira NOVU TRUDNOĆU!

Pevačica Luna Đogani otkrila je kako će provesti Novu godinu, ali i šta joj je sve loše prethodna godina donela.

– Prošle godine smo izašli da proslavimo Novu godinu, Mia je bila baš beba. A ove godine nećemo, bićemo malo mirniji jer nam je ova godina bila baš burna. Ova godina nam je bila baš…  Haos, sve se ređalo, loše stvari, jedna za drugom . Zato smo ove godine odlučili da proslavimo lagano, u krugu prijatelja, neka večerica, kući, sa ćerkicom, možda i legnemo ranije, tako nam odgovara. Umorili smo se malo od 2022. godine – navela je Luna.

Đoganijeva se prisetila i velikog udarca koji je preživela kada je izgubila bebu, pa je otkrila da nije dozvolila sebi da pada psihički.

– Naučili smo da se sve u životu dešava sa nekim razlogom, tako je trebalo, tako je suđeno, ne treba padati, upadati u depresije, treba pogledati oko sebe i videti šta je to dobro što već imaš, a ja hvala Bogu imam mnogo toga dobrog oko sebe i to me je održalo da kažem sebi: “Okej, idemo dalje, biće, desiće se ponovo”. Ti teški trenuci su tu baš da biste ojačali za neke lepe stvari – ispričala je ona u emisiji Premijera Vikend Specijal. (kurir.rs)