NE MOŽE DA PREBOLI BIVŠEG ‘ZETA’! Marija nikako da PRIHVATI Zolu! Nenad je za mene broj jedan!

Showbizz

NE MOŽE DA PREBOLI BIVŠEG ‘ZETA’! Marija nikako da PRIHVATI Zolu! Nenad je za mene broj jedan!

Marija Kulić pričala je o svojoj ćerci Miljani Kulić i njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom. Miljana je sve vreme branila zadrugara, pa su se nadovezali i na Nenada Macanovića Bebicu.

Rekao je da kada budu otišli na Rajsko, da će tamo započeti vezu, sve ide po planu i programu! A za sutra planira odnos, ako nije, evo smeje se Darko. Dođe pa se hvali da je imao odnos, zamolila sam je da to tamo ne radi jer svi gledaju. On zna da se sve oči uprete u njih i on je to radio tamo – rekla je Marija, pa dodala:

Nenad da je zna da je utešna nagrada, bio bi sa njom, ali ne bi ovo tako teško preživljavao. Zola je trošio Miljanin novac, po meni su kao Bog i šeširđija u svakom smislu.

Nenad kada bi u crnu hroniku ušao, majka ne bi verovala. I da je u.i nekog rekla bi kakve to veze ima sa nama – smejala se Miljana.

Za svaki njegov postupak nalazi opravdanje, Zolu ne može da smisli. Kada je sa drugim devojkama je dobra sa njim, biće ljuta na njega doživotno. Za Nenada traži opravdanja, za Zolu sve dodaje.Kada bi bio idealan i tada bi mu našla zamerku. Sa Nnadom nikada nisam bila srećna – rekla je Miljana.

Skapirala sam da se vole, nadam se da je to tako i da ja ukapiram da je to ljubav. Što se niste igrali tamo nečega rugog, da budeš učiteljica, najlakše je da budeš k..va. Kaže bila sam k..va Lara – rekla je Marija. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=C6-3f0KlvkQ&feature=emb_logo