DOVELA GA DO LUDILA! Aleks pokazala zube Caru, njemu PREKIPELO zbog Marka i Miljana, pa pred svima URLAO NA NJU! (VIDEO)

Showbizz

DOVELA GA DO LUDILA! Aleks pokazala zube Caru, njemu PREKIPELO zbog Marka i Miljana, pa pred svima URLAO NA NJU! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić i FIlip Car posvađali su se pred početak žurke, a on joj je zamerio jer se šminkama na krevetu na kojem je sedeo Marko Marković i svađala se sa Miljanom Vračevićem.

Ja sam sebi dao za pravo da sednem na taj krevet jer sam video gde sediš. Hoćeš sad da te izn..ušavam k..činom kao što ja znam? – pitao je Car.

Ne – rekla je ona.

Ja sam rekao da toga nema, ako ima ideš u 100 p..ki materini. Uzmeš šminku, ogledalce ili sedneš ovde, našminkaš se i sediš sa mnom. Sela si na krevet, Marković na krevetu, jedna rasprava, druga, potežeš priče. Danas kad su se svađali treba da kažeš da si dobra sa obojicom. Ja sam te čekao sat i po, a ti rasprave i kao došla: “Ćao, šta radite?”, evo k..ac – prilčao je Car.

Ti ovo kažeš jer sam te uhvatila kako sediš kod Milice – rekla je ona.

Pošto je to tvoj krevet večeras ćeš i da spavaš tamo, ako nećeš ja ću da spavam u spavaćoj sobi – pričao je Filip.

Ti samo to i čekaš. Ja nemam grešku prema tebi – urlala je Aleks.

Sa mnom ne možeš da se preklapaš, niti želim, niti ću da ti dozvolim Ja sam ti rekao da imaš svoj mir i gde da se šminkaš, ne treba da ideš po krevetima i da ulaziš u rasprave koje nisu tvoja stvar, pa niko ne može da ti zameri. Ja radim sve što mi se radi. Ako ne možeš da ispoštuješ reci mi, pa da znam na čemu sam sa tobom. Ako si u mogćnosti, što bi se Miljana šminkala u sobi, ako može u apartmanu? Ja sam dočekao tebe na vratima, pa da vidiš gde ću da sednem. Ako hoću 10 ću da ih izj*bem, ima topljenu čokoladu da ti napravim od mozga. Ako sam fin prema tebi onda to poštuj. Ja da se objašnjavam o k*ravama koje jedva čekaju k*rac, dođem i rasturim od k..ca da me ceo ivot pamti. Ako neću to da radim, neću i ne želim. Ako ne možeš da ispoštuj reci mi da – nastavio je on. (e-turneja.com)