‘MAJA MI JE OTVORILA OČI’ Aleks priznala da je izgubila sebe i svoju sreću zbog Cara, priznala da je on najveća MUŠKA KU*VA

Showbizz

‘MAJA MI JE OTVORILA OČI’ Aleks priznala da je izgubila sebe i svoju sreću zbog Cara, priznala da je on najveća MUŠKA KU*VA

Upravo je počela emisija “Pitanja novinara”, a prvo pitanje pretstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, postavio je Aleksandri Nikolić:

Da li si posle svih svojih promena, svega što si uradila za Filipa i vašu vezu zaslužila sve ono danas, da li si to zaslužila?

Osećam se iskreno kao go*no. Ne osećam se lepo, već poniženo. Promenila se jesam, bila dobra jesam, sve korigovala, ali očigledno mu to nije dovoljno i voli neke druge stvari. Završilo se kako se završilo. Nismo u vezi – rekla je Aleks.

Prišla si im danas i pokazala nezadovoljstvo, a on ništa nije uradio već je nastavio da komunicira sa Majom i ti si kasnije ponovo došla i priredila scenu – rekao je Darko.

Dosta umem da trpim i trudila sam se da ne budem gunđalo, ali previše je. Gutala sam danima, ali ova situacija danas, nisam ni čula šta su pričali nego sam samo videla i reagovala. Nije lepo, ali svaka žena bi tako. Tresem se dok pričam, šokirana sam iako sam pričala da ne znam šta više može da me šokira i da sam na sve oguglala. Poverovala sam mu ponovo i ponovo me je izigrao. Izgleda da sam bila njegova igračka – rekla je Aleks.

Tebe je Maja prozivala, provocirala, vređala, zvala kučetom, dolazila na metar o tebe i rpovociralka te je a ti si uspela da budeš pribrana zarad njega koji ne voli da se svađaš. Da li je ovo kap koja je prelila čašu? – pitao je Darko

Sve sam gledala da mu udovoljim i da ga ispoštujem. Maja je meni večeras otvorila oči, samo mi je pomogla. Zahvaljujući njoj vidim da je on veliki lažov i folirant. Voli samo sebe. Idealizovala sam ga, ali neću plakati i tugovati. Nije sramota plakati, ali ne volim ni da on zna da sam sama sa sobom u borbi. Trudiću se da prevaziđem – rekla je Aleks.

Da li su ti sada smešne zabrane koje ti je izrekao, a juče je govorio da sa Majom ne želi komunikaciju? – pitao je Darko

Mogu i da poverujem to što je pričala da ju je štipao. Gurao joj je prste u usta? Smešno. Ja sam sebe izgradila godinama, ovakve igrice i ništa lažno mi en trebaju. Treba mi jak muškarac. Branio mi je da komuniciram sa Markom sa kojim nikad ne bih imala ništa, a ni on sa mnom, sa Zvezdanom koji ima nešto sa mojom drugaricom, imao je tripove i za obezbeđenje. Ne znam ko je jadniji od njih, ali se on više degradirao. Ne postoji jadnija osoba od njega. Izgubila sam sebe i sreću. Meni svi zameraju prošlost i ono što sam radila i ja sam uvek gledala da udovoljim svima i samim tim sam izgubila sebe. Filip mi nije specijalno nabijao na nos prošlost, možda dva, tri puta. Nije problem moja prošlost, problem sam ja. – rekla je Aleks. (e-turneja.com)