PRIZNAO ZAŠTO NIJE OŽENIO ANU 15 godina, a Anđeli već hoće da PRAVI DETE! Zvezdan nikad iskreniji

Showbizz

PRIZNAO ZAŠTO NIJE OŽENIO ANU 15 godina, a Anđeli već hoće da PRAVI DETE! Zvezdan nikad iskreniji

Tokom emisije “Pitanja novinara” pokrenuta je tema o odnosu Zvedana Slavnića sa bivšom nevenčanom suprugom Anom, koju je ostavio zbog Anđele Đuričić.

– Da li te tišti što si na ovakav način završio sa Anom? Šta bi joj rekao uživo? – pitao je Darko.

– Naravno da da. Taj razgovor bi trajao dugo. To bi bio jedan deo razgovora, prvi korak. Mada možda i grešim. Ne znam šta se dešava napolju. Iskreno sam reagovao. Ne krijem ništa od naroda, ljudi ovde… Ako bude došlo do toga, biće mi drago. Ako ne bude, sačekaćemo par meseci. Verovatno bih ćutao i izvinjavao bih se. Izvinjavao bih se kao prijatelju zbog toga što mi se desilo, ali opet ne mogu da kažem da mi se desilo sa namerom. Pustio bih nju da priča, da me pita. Odgovorio bih kako jeste – rekao je Zvezdan.

– Da li razmišljaš o tome da bi se tebi javio neki naboj emocija i da bi te to možda navelo da se preispitaš? – pitao je Tanasijević.

– Ja sam previše emotivan, verovatno bih poludeo, bio bi mi neki rolerkoster. Ovo mi se nikada nije desilo. Kako ne bi bilo emotivno… Ali ne verujem da bi poljuljalo emocije prema Anđeli, jer se verovatno ne bi ovo desilo. Ali bilo bi mi emotivno. Uradiću štagod treba da se desi to – rekao je Zvezdan.

– Mnogi se pitaju kako vidiš brak sa Anđelom, a za 15 godina nisi to uradio sa Anom? – pitao je Darko.

– Imam to u glavi. Što se tiče ovog drugog, nije nam se namestilo. Meni bi bio veliki poraz da ne nastavim sa Anđelom posle ovoga. Ali nigde se ne žurim. Imamo ovde još pola godine – govorio je Slavnić.

– Da li bi voleo da Anđela bude majka tvog deteta? – pitao je Darko.

– Naravno da bih. Videćemo da sa Miljanom tamo iznajmimo Rajsko ostrvo, da isečemo tu tenziju – rekao je Slavnić. (e-turneja.com)