ALEKS TRUDNA SA CAREM?! Otkrivena poverljiva informacija o njenom DRUGOM STANJU: “Rekla sam joj da pazi”

Showbizz

ALEKS TRUDNA SA CAREM?! Otkrivena poverljiva informacija o njenom DRUGOM STANJU: “Rekla sam joj da pazi”

Gledaoci rijaliti programa “Zadruga” već mesecima unazad prate turbulentan odnos Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Niko nije ni slutio da će Car preko noći ostaviti Aleksandru na cedilu i vratiti se Maji Marinković.

Poslednjih par dana na društvenim mrežama se šuška o potencijalnoj Aleksandrinoj trudnoći. Gledaoci su postavili pitanje Nikolićevoj da li je spremna da se ostvari u ulozi majke.

– Car te je pitao da li si spremna da se ostvariš kao majka, da li bi rodila jednu malu caricu? – glasilo je pitanje, koje joj je postavio njen bivši partner.

– Mislim da je previše rano, moram da ostvarim stvari koje imam u planu, pa onda da mislim o tome. To je za mrene ozbiljna stvar i mislim da nisam finansijski potkovana – rekla je Aleks za crnim stolom.

Međutim, time nije stavljena tačka na tu temu. Bivša partnerka Zvezdana Slavnića, Ana, je uključila lajv na svom Instagram profilu zajedno sa astrološkinjom koja poznaje Aleksandru. Njeni pratioci su je upitali šta misli o Aleksandrinoj potencijalnoj trudnoći:

– Bilo mi je čudno kad sam joj rekla pre nego što je ušla Zadrugu da će između 2022. i 2023. godine ostati u drugom stanju. Od novembra prošle, do februara ove godine, e sad ne znam. Rekla sam joj da povede računa. Ne znam da li je trudna – rekla je Aleksandrina poznanica, a zatim je otkrila šta je poručila Caru pred njegov ulazak u rijaliti:

– Rekla sam Filipu da ne ulazi u “Zadrugu”, a ne Aleksandri. Ja gotivim Aleksandru, ona je moj klijent. Znam i nju i njenu mamu i sestru. Gotivim je, ali me nervira što je ispala glupava što je verovala Filipu, a Filip se igra sa njima – rekla je astrološkinja.

Ostaje nam da vidimo da li su njene prognoze biti tačne i da li je Aleksandra zaista u drugom stanju, ili je samo reč o nagađanju gledalaca. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=9BWmRBx4eFs&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.e-turneja.com%2F&feature=emb_logo