Aleks istakla da se oseća PONIŽENO, otkrila da li će biti sa nekim posle Cara, pa priznala: Neće biti samo Maja, Anita i Milica, biće još…

Showbizz

Aleks istakla da se oseća PONIŽENO, otkrila da li će biti sa nekim posle Cara, pa priznala: Neće biti samo Maja, Anita i Milica, biće još…

Nakon izlaganja Filipa Cara i njegove svađe sa Pecom Lazićem, Aleks Nikolić je dobila reč.

Mene je zaista sramota što sam se našla u ovakvom situaciji, blam me je, osećam se poniženo. Kažu kao prva, druga, treća tema, u životu mi ne treba ovakva tema. Ja sam prema njemu bila iskrena, imam još emociju, zavolela sam ga i stvarno sam poverovala u ono što mi je pričao, verovala sam da je iskreno, a očigledno nije bilo. Još će biti opticaja, neće biti Maja i Milica samo, biće neočekivano, ali će se i to desiti. Nije samo Anita, mislim da će biti dosta njih, nema veze. Svakako, eto, ušao je sa ciljem da se igra i, da kažemo, otkrije kakve su devojke zapravo. Mene nije otkrio, meni se emocija prema Dejanu ugasila, načeo me je. Neću se raspravljati sa njim, jer je on bio moj izbor, pa bih sebe ukanalila – rekla je Aleks.

Nekim stvarima koje je uradila nakon naše svađe, dala mi je vetar u leđa da uradim neke stvari – rekao je Car.

On misli na moje druženje sa zadrugarima. Ko god mi odgovara, ja ću se družiti, ali Filip Car je poslednji muškarac sa kojim sam ja bila u rijalitiju. Neću ga vređati! – rekla je Aleks.

Ja sam jedini čovek koji može izazvati u narodu, harizmom u istom danu toliko da oduševim i toliko da razočaram – rekao je Car. (e-turneja.com)