“ZVEZDAN ZASLUŽUJE BOLJE! ANĐELA NIJE NJEGOV NIVO!” Đuričićeva pobesnela kada je čula OVE komentare

Showbizz

“ZVEZDAN ZASLUŽUJE BOLJE! ANĐELA NIJE NJEGOV NIVO!” Đuričićeva pobesnela kada je čula OVE komentare

Tokom emisije “Pretres nedelje” došlo je do svađe izmešu Sofije Une Manić i Anđele Đuričić oko Zvezdana Slavnića, jer Sofija Una smatra da Anđela nije Zvezdanov nivo, te da on zaslužuje bolje.

– Malo sam zatečena. Sigurno se meri to prem bivšoj devojci. Kad se ugasi emocija, to je jače od svega. Bilo bi nefer da budeš sa nekim a imaš emociju ka drugom. Bolje je reći na vreme nego da se dogode neke stvari – rekla je Maja.

– Što onda napolju nije rešio, pa ušao – dobacila je Marija.

– Jao – rekao je Zvezdan.

– Onda se završi napolju, pa ideš u drugi odnos, a ako nekog azavaravašd a bude sa tobom, a nije jaka emocija, e to onda nije u redu. Ako su se napolju ugasile emocije… – rekla je Marija.

– Nikad se neću udati, što sam se udavala, udavala sam se – rekla je Maja.

– Volim ovo da prokomentarišem. Da me niko ne shvati pogrešno, ne jer mi imamo lep i korektan odnos, ali kad se sve izdešavalo prvo sam se stavila u tu ulogu da sam 12 godina bila nečija žena i kako sam se osećala, a zatim sam pokušala da shavtim njega jer imam prijatelje njegovih godina. Oba supruga sam vrlo iznenada i onako neplanirano na bum ostavila gde je neko kao i Ana mogaod a se zabezekne. Zaparalo mi je uši kad je mogao da izblamira Anu i sebe, ne Anu ne može nego samo sebee. Sve što ja radim možed a degradira samo mene i da ljudi pomisle sa kakvom budalom je bio moj suprug. Ovo može da se prepiše godinama, muškom klimaksu, ali smatram da ovakvi muškarci slušaju da meni devojka pravi takve scene oko keksa. Takve devojke ne ostaju trajno pored takvih devojaka. Muškarci mogu da imaju strast prema ovakvim devojakma, ali oni moraju da zavole ženu koja je laf i ekstremno dobar čovek, a ona to nije – rekla je Sofija Una.

– Ovo je udvaranje – rekao je Mića.

– Drago mi je da si ti ispratila tvoja dva braka. Pošto se ovakvi muškarci i frajeri ne razumeju sa ženama poput mene, žao mi je što se nije razumeo sa silnim ženama,a sa mnom se odlično razume i andam se da će se samo sa mnom slagati do kraja života, a vi možete samo da sanjate o njemu – rekla je Anđela.

– Aludiraš na budalaštine i gluposti. Treba da budeš srećna. Tvoju lepotu uništava ta grubost i osornost. Sve u afektu, vici, dreci, koje je to nezadovoljstvo – rekla je Sofija Una. (e-turneja.com)