OPSEDNUTI SU I LJUBOMORNI: Marija stala na Ivanovu STRANU, ne može da veruje koliko ga Miljan i Car NE PODNOSE! (VIDEO)

Showbizz

OPSEDNUTI SU I LJUBOMORNI: Marija stala na Ivanovu STRANU, ne može da veruje koliko ga Miljan i Car NE PODNOSE! (VIDEO)

Filip Car je nastavio da priča o Ivanu Marinkoviću u “AmnezijI”, a Ivan je nasavio da komentariše ovo sa Marijom Kulić i dotakao se Carevih prozivki na odnos sa Kulićkama.

Za mene je potpuno jasna slika. Da naš odnos bude loš od početka do kraja, to bi bilo idealno. Ako mi veruješ, ja sa Jelenom nisam ni tri sata pričao o tome šta će da bude ovde. Samo smo pričali o tome da me Jelena ne juri ovde, da ne bude haosa. To je jedino što smo pričali, koje bre ove priče… – rekao je Ivan.

Miljana kad to radi, ona to radi namerno – dodala je Marija.

Ja sam odmah video da do toga nema ništa i da odmah drugačije razmišljam. Naš problem je rešen. Ti i ja da se posvađamo, opet ću moći da vidim Željka. A Filipu će tek biti smešan konflikt. Ja ne pravim planove, Jeleni je bitno samo da ne pijem. A ovo sad što se dešava sa degenerikom Miljanom… On je opsednut sa mnom, a i Car, ali na blaži način. Došao je Ivan Marinković koji ne j*be ribe i bitan je, a ima šta da ti kaže. To je problem – dodao je Marinković.

Tačno, tačno. Ima averziju prema tebi, ali iz ljubomore. A ovo za Aleks, mora da da neki odgovor, a da ne ispadne da je iskompleksiran. Miljan i Car sad pričaju drugu priču od onoga kad su ušli. Car je bio na tvojoj strani, ne na mojoj. Sad odjednom sve što te je podržavao, sad te pljuje. Miljan mi jedno vreme pričao da spustim loptu sa tobom, da će sve da legne… A sad… Opet si najgori – rekla je Kulićka. (e-turneja.com)