SUDSKI IZVRŠITELJI JOJ PLENE IMOVINU?! Produkcija od Miljane traži 200.000 EVRA – donesena pravosnažna PRESUDA

Showbizz

SUDSKI IZVRŠITELJI JOJ PLENE IMOVINU?! Produkcija od Miljane traži 200.000 EVRA – donesena pravosnažna PRESUDA

Marija Kulić i Zorica Marković su se osamile u puš.onici i razgovarale o finansijama. Potegle su temu o kupovini stana koju Miljana Kulić planira da obavi. Tokom razgovora, Marija je priznala da je Happy televizija dobila Miljanu na sudu i da ona sada ne sme ništa od imovine da ima na svoje ime, kako joj sudski izvršitelji to ne bi oduzeli.

– Ja sam rekla Miljani. Hoćeš da kupiš stan? Kupiš u svojoj državi, ne kupuješ stanove u Republici Srpskoj, ovamo i onamo – započela je Marija.

– Ma gde god da kupi, može da ga iznajmljuje. Ima sigurne prihode, prepiše na Željka i doviđenja – rekla je Zorica.

– Na nju. Dete je dobro, šta ga znaš. Majka mora da razmišlja o svemu. Umrem, on se uhvati u loše društvo, ko zna, da proda stan i ostavi je na ulici – nadovezala se Marija.

– Miliš kad poraste Željko? – pitala je Zorica.

– Ma da, ne znaš šta nosi dan, šta nosi noć. Otkud znaš, to je muško dete. Ima dete da zasluži – rekla je Marija.

– Slažem se, ali šta na primer kupi sutra stan na svoje ime i živi sa Bebicom? I Bebica kaže: “ja sam bio u vanbračnoj zajednici tri godine.” Ima li on prava da traži imovinu? – pitala je Zorica.

– Bože me sačuvaj, nema. Ne može da bude na njeno ime, znaš zašto? Zato što je “Happy” televizija tužila i potražuju od nje 200.000 evra. Oni su poludeli kad je otišla, ugasio im se rijaliti. Nisu nikoga tužili, samo Miljanu i Mikija. To je bilo pretprošle godine. Ona ne može da ima svoj žiro-račun. Niko nije otišao. Mi smo ovde, oni šalju tamo suđenja na onu adresu. Kad smo tamo, oni šalju ovde. Kad smo ovde, oni šalju tamo. Vrati se poziv, oni presude i izvršitelji traže. Kada bi ona kupila stan, to bi joj uzeli – rekla je Marija. (e-turneja.com)