“MAMA PEVA IZ TATINOG KREVETA VRANJEŠU!” Marko uzvraća Karleuši: “Imam PREPISKE U TELEFONU!”

Showbizz

“MAMA PEVA IZ TATINOG KREVETA VRANJEŠU!” Marko uzvraća Karleuši: “Imam PREPISKE U TELEFONU!”

Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu, vidno besna, zbog intervjua koji je za jedan list dao bivši zadrugar i sadašnji voditelj šeste sezone, Marko Đedović.

Kako se može videti na naslovnoj strani magazina, Đedović je govorio o Jeleni i njenoj porodici, kao i krahu braka sa Duškom Tošićem, o kojem se priča i piše još od jula meseca prošle godine, kada je lično Jelena objavila da se razvode.

Sada je Marko odlučio da odgovori na ovu njenu izjavu te se oglasio na svom Instagramu:

– U strašnom svetu živimo, moja Karli, u svetu gde se borimo protiv nas.lja u porodici, pa dajemo ćerkama primer, kako ne treba dati razvod, ako se ne dogovorite oko para i imovine. U svetu u kome te iste ćerke žive sa snimcima sledeće sadržine: Mama peva gen.talijama iz tatinog kreveta Vranješu, danas nam je divan dan, sa prepiskama i porukama koje još uvek imam u telefonu, ako želiš, podsetiću te… Strašan polusvet moja Karli.

– Svet u kome na Trgu deci pevaš pesme “K*rve, k*rvama, klinke sa matorcima, Daj mi taj mikrofon… Jeziv svet Gđo Vranješ Tošić – napisao je Đedović. (e-turneja.com)