Milica priznala da je opčinjena Filipom, pa najavila PLAN razdora ljubavne idile sa Marinkovićevom: ‘Večeras ću…’ (VIDEO)

Showbizz

Milica priznala da je opčinjena Filipom, pa najavila PLAN razdora ljubavne idile sa Marinkovićevom: ‘Večeras ću…’ (VIDEO)

Milica Veselinović priznala je Anđeli Stojanović Palčici kako se oseća zbog ponovnog spajanja Maje Marinković i Filipa Cara, te je istakla da će napraviti razdor među njima.

Svaki put me zaboli kad prođe pored mene. Što mora da bude sa ovom(Majom)? Znam da se sa njom samo sp.da, ali me povređuje – kazala je Milica.

Možda ti samo tera inat – dodala je Palčica.

Ne znam, zato mi se i sviđa, jer je poseban. Znaš onu pesmu od Aleksandre Mladenović ”Poseban”? Ja sam je njemu posvetila. On je takav muškarac, stvoren je samo da povređuje žene – kazala je Milica.

Što si se onda zalepila za njega?- upitala je Palčica.

Uvek se zalepim za takve. On je jedno raspičeno i opičeno go*no. Večeras ću ga napasti, pa će otići od nje(Maje). Plašim se da se ne zaljubim u njega – kazala je Milica.

Već si se zaljubila – dodala je Palčica.

Nisam. Nešto me probada, možda je zbog pića. On je buckasti Filip, bucka jedna slatka. Ne znam što sam se ja zaljubila u njega? Moj tip je Mensur, lep i zgodan. Car je burence – istakla je Milica. (e-turneja.com)