“NIKADA NEĆE BITI SREĆNI, NEBITNI SU!” Marko Đedović ponizio Lunu i Marka: “Zauvek ostaju snimci gde…”

Showbizz

“NIKADA NEĆE BITI SREĆNI, NEBITNI SU!” Marko Đedović ponizio Lunu i Marka: “Zauvek ostaju snimci gde…”

Novopečeni voditelj “Zadruge 6” Marko Đedović, izgleda da se oduvek vodi izrekom “Što na umu, to na drumu”, te se ne libi da komentariše bilo koga i bilo koju temu.

U jednom intervjuu se dotakao jednog od omiljenih parova ljubitelja rijalitija, Lune i Marka Miljkovića i izneo osvrt na njihov život nakon rijalitija.

– Ne čitam vesti o njima jer su mi nebitni i neinteresantni. Ja im želim svu sreću ovog sveta, ali ne znam šta su lepo mogli da izvuku, ako zauvek ostanu snimci kako malt..tiraš majku – započeo je oštro Marko.

– I neko sa kim imaš dete? Ti životi nikad neće biti srećni kad je na takav način sve počelo i dešavalo se. Ja ne mogu da izbacim iz glave scene kad Anabela pada na kolena dok je Marko vređa, a Luna ga posle or.lno za**voljava u toaletu. Ma, znaš šta, kakvi su Lunin roditelji, ona je čak i dobra posle svega. Ona mučena nije mogla da bude bolja, ona je najbolja verzija svojih roditelja. Ona je čak i ekstra – pomalo podrugljivo je zaključio Marko Đedović.

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković, već četiri godine su zajedno, a njihova ljubav, krunisana je ne samo brakom, već i rođenjem njihove prve ćerke Mie. Baš na jučerašnji dan, proslavili su i svoju godišnjicu stupanja u vezu, a pomenuti trenutak desio se upravo u rijalitiju “Zadruga”. Danas, uspešno vode zajednički Jutjub kanal, na kojem redovno kače video zapise, koji izmamljuju samo osmehe i reči hvale njihovih fanova. (e-turneja.com)