“SVE MI JE MOKRO…” Zvezdan se žalio Anđeli da se uneredio u gaće, NJENA REAKCIJA razbesnela narod!

Showbizz

“SVE MI JE MOKRO…” Zvezdan se žalio Anđeli da se uneredio u gaće, NJENA REAKCIJA razbesnela narod!

Otkako je ušao u “Zadrugu 6” Zvezdan Slavnić važi za alfa mužjaka, te opasnog gradskog momka sa kodeksima. Ipak, veliku mrlju na svoj dotadašnji imidž stavio je kada je prevario nevenčanu suprugu Anu, sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Javnost od tada Zvezdana gleda drugim očima, a verni fanovi “Zadruge” svakodnevno prate dešavanja u njihovoj turbulentnoj vezi i na društvenim mrežama objavljuju šta se dešava.

Gledaoci su ostali potpuno zatečeni jednim od poslednjih razgovora između Zvezdana i Anđele, a čak se povela polemika i o tome da Slavnić u 46. godini ima ozbiljnih problema sa prostatom, jer je, kako je objavljeno na stranici posvećenoj “Zadruzi”, mokrio u gaće.

Razgovor su započeli jer je Anđela iskomentarisala da Zvezdan troši previše vlažnih maramica.

– Da ti kažem nešto, ja idem mnogo puta u toalet… – započeo je Zvezdan da bi ga Anđela odmah prekinula jer ju je bilo sramota.

– Joj ćuti, dobro, pa nećemo valjda sad o tome pričati. To je normalna stvar – pričala je ona dok se zapravo smejala, što su mnogi osudili i okarakterisali kao potpuno neprimerenu reakciju.

– Ne, nije normalna stvar, ja kada idem u toalet brišem se dok sve ne bude… znači samo za toalet potrošim puno maramica. Druga stvar, ovo je sve mokro – rekao je Zvezdan pokazujući na svoj donji veš ispod trenerke. (e-turneja.com)