‘BITNO JE DA ZNAM DA ME MOJI I NJEGOVI PODRŽAVAJU’ Anđela UBEĐENA da je porodica uz nju iako je imala odnose pred KAMERAMA!

Showbizz

‘BITNO JE DA ZNAM DA ME MOJI I NJEGOVI PODRŽAVAJU’ Anđela UBEĐENA da je porodica uz nju iako je imala odnose pred KAMERAMA!

Anđela Đuričić tvrdi da je roditelji podržavaju u svemu pa i za njene odnose koje je imala sa Zvezdanom Slavnićem.

Prošle godine su te roditelji ponosno čekali, šta misliš kako im je kada si imala keks u lajvu? -upitao je Darko.

Mislim da će me svakako čekati, oni vole svoju decu. I da ub.jem čoveka, stali bi i za mene. Ovim putem ih pozdravljam, znam da sve podržavaju. Verujem da i ovo podržavaju. Bitno mi je da znam i da me moji i njegovi podržavaju -rekla je Anđela.

Da li misliš da će te ove godine isto dočekati i da podržavaju što su gledali svoje dete u lajvu keks? – pitao je Darko.

Smatram da bi me sačekali. Mislim da su se devojke ove strašno ponašale pa su ih sačekali roditelji. Oni su mogli od mene da vide da sam ušla u vezu sa njim, da mi zameraju neke stvari… Podržaće me u svemu što uradim sa njim, osim nekog fizičkog kontakta ili ako imam keks sa više muškaraca – kazala je Anđela.

Opet ih ponižavaš – dodala je Marija.

Neka ja završim pa neka kažu! Nisam bila sa njim pa ću ići sa više njih, on me jedino zanima. Da li će biti presrećni verovatno i neće. Što se tiče mog ponašanja, izuzev ljubavnog odnosa… da ja bih se udala za njega, neka me osude ne zanima me! Naravno da će me sačekati, nikada nisam nikoga ogrebala ili ud.rila – rekla je Anđela.

Ne razumem koje vaspitanje — dodala je Marija. (e-turneja.com)