Vodio Miljanu da uzme NOVAC OD KAMATAŠA: Bebica iskorišćavao Kuliće – Marija ga BRANI od svih?!

Showbizz

Vodio Miljanu da uzme NOVAC OD KAMATAŠA: Bebica iskorišćavao Kuliće – Marija ga BRANI od svih?!

Za vreme emisije “Gledanje snimaka” došlo je do sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Njih dvoje smatraju da Nenad ima više ciljeve u “Zadruzi”, kao i da mu ne veruju ništa, a istinu može dokazati na poligrafu. Marija Kulić se usprotivila ćerki i zetu i stala na stranu bivšeg zeta.

– Mislim da hitno treba da odvedete njega kod psihijatra, on je opterećen mojim likom i delom, gubi boju, znoji se. Šta ga zanima neka me pita – rekao je Bebica.

– Je l’ te plaši ta knjiga? – pitala je Ivana

– Čega da se plašim, ne plašim se ničega – rekao je Bebica.

– Je l’ se knjiga zove od mafijaša do sektaša – smejao se Miljan.

– Načeo sam tu temu jer sam mnogo razmišljao o tome. Ovo je viši cilj, porodična manipulacija. Mene to mnogo zanima. Ako dobijem priliku za te stvari, ne mora ovde, boli me briga kako će ljudi komentarisati, da li će se smejati. Imam plan koji ću realizovati. Čovek je spreman da se odvoji od najrođenijih, da manipuliše godinama porodicu zarad višeg cilja, laže, blefira i folira ljubav i tako dalje. Ima mnogo stvari o kojima može deset sati da se priča – rekao je Zola.

– Meni neke stvari nisu bile jasne i nemam šta da vam pričam puno. Njegov jedini cilj je da ima dobar odnos sa Marijom. Najstrašnije mi je da sam počeo da sumnjam da je majka njegove bivše, Marija, počela da stavlja na tas njih dvoje – rekao je Zola.

– Ovaj nije normalan – rekla je Marija, a Bebica potvrdio.

– Ona ga gleda kao sina – dobacivali su zadruagri.

– Marija nije u tome fazonu da bude sa njim i tu mogu glavu da dam. Ona je zbog jednog našeg ručka gde se spomenula njena bivša simpatija napravila ozbiljan haos, a kad se komentariše njen i njegov odnos ona se smeje – rekao je Zola.

– Ja te sve razumem, ali ako kažeš da gleda njih isto, ona joj je ćerka, onda njega gleda kao sina. Jer ljubav – započeo je Ivan, pa ga je Zola prekinuo.

– Ne kao emotivnog partnera, kao sina ga gleda. Miljana ga u suzama moli da ne priča sa njim, a ona se smeje i govori da je ne zanima – rekao je Zola.

– Marijina mržnja prema Zoli je veća nego ljubav prema Miljani – rekla je Sanja. (e-turneja.com)