ZVEZDAN PONOVO KIBICUJE ALEKSANDRU? Slavnić odmah probudio Anđelu i otvorio joj sve karte! Ponovo ISTE SCENE?

Showbizz

ZVEZDAN PONOVO KIBICUJE ALEKSANDRU? Slavnić odmah probudio Anđelu i otvorio joj sve karte! Ponovo ISTE SCENE?

Zvezdan Slavnić trenutno uživa u ljubavnoj idili sa Anđelom Đuričić, ali povremeno dođe zbog trzavica u odnosu zbog njegove naklonosti prema Aleksandri Nikolić.

Žestoki momak, koji je pre samo nekoliko dana raskinuo sa Anđelom uz obrazloženje da gaji emocije prema Aleksandri, ponovo je stupio u kontakt sa starletom, a kako ne bi osećao krivicu odmah je prišao devojci i ispirčao sve detalje razgovora.

– Moram da ti saopštim nešto. Juče sam nešto pričao sa Ša u kući i kuvao je nešto i rekao da kuva za Janjuša i Aleks pirinač. Rekao mi je da nema šta da jede, ja sam je pitao da li stvarno nema i ona je rekla da ima. Meni je bilo glupo i otišao sam da jo dam salamu preko Anđele jer ona nije htela da prihvati, pa ju je vratila opet nazad. Ja joj kažem: “Nemoj da mi odbijaš salamu”. Anđela mi je posle rekla da je opet prokomentarisala da sam zaljubljen u nju. Ja sam otišao i rekao joj da se ne glupira, da mi ne odbija salamu i da sam trebao da je gađam istom, a ne da joj dam. Rekla mi je da nije zaljubljena u mene i tu smo se raspravljali pet minuta, prošao je i Mića, pričali smo još pet minuta, ali ja sve ovo i dalje joj dajem iz ljudskosti – rekao je Zvezdan.

– Rekao sam da si mi samo ti bitna, ona je rekla da ti se izvinim u njeno ime – rekao je Zvezdan.

– Oh, baš mi znači njena reč – rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (kurir.rs)