“OSTANI, BUDI MUŠKO I SUOČI SE” Sandra Rešić žestoko isprozivala Zvezdana Slavnića! Anđelu nije štedela, a o Ani je rekla OVO

Showbizz

“OSTANI, BUDI MUŠKO I SUOČI SE” Sandra Rešić žestoko isprozivala Zvezdana Slavnića! Anđelu nije štedela, a o Ani je rekla OVO

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Sandra Rešić prokomentarisala je aktuelna dešavanja u rijalitiju “Zadruga”.

Naime, Rešićeva je prokomentarisala vezu Anđele i Zvezdana, kao i poklon koji je dobila od fanova , verenički prsten.

– Pa ne znam šta da kažem, fanovi su poslali samo ono što Anđela danima govori – da bi se udala za njega, iako on želi drugu devojku. Pa s obzirom na to da smo utvrdili da Anđeli to baš i nije bitno, za prsten nije prerano. A Zvezdan nije oduševljen, jer ne znam ko želi da veri devojku koja mu se ne sviđa. Tako da moj komentar bih svela na citat sopstvene pesme: “Prerano je prekasno za oboje…” – rekla je Sandra.

Sandra se potom dotakla i ulaska Zvezdanove bivše supruge Ane Ćurčić.

– Je l’ si šmeker? Je l’ varaš? Ostavljaš ženu, a vrlo sam lepo razumela njene rečenice u studiju, naročito one neizgovorene! Budi šmeker i ostani i saslušaj i propati i izdrži i ako treba puzi po podu i pokrij se ušima, ne lomi tuđe stvari i ne beži kao p*čketina, veliki Slavniću. Kao što lepo reče žena: “U 4 zida si mogao sve”, sad u jednom velikom prostoru, jednom zidu, ostani i budi muško! Suoči se, ako znaš da j*beš po 17 sati, sad 17 sati sedi i slušaj bivšu ženu! – poručila je Rešićeva.

Podsetimo, Sandra Rešić je učestvovala u “Zadruzi 4 i 5” a nakon toga nastavila je da izbacuje pesme i posvetila se svojoj pevačkoj karijeri. (kurir.rs)