SMISLIO KVARNU TAKTIKU PROTIV BIVŠE Prodao Anu, a sad okreće cimere protiv nje! Svi se SLEDILI OD STRAHA, ona mu sve SASULA u lice

Showbizz

SMISLIO KVARNU TAKTIKU PROTIV BIVŠE Prodao Anu, a sad okreće cimere protiv nje! Svi se SLEDILI OD STRAHA, ona mu sve SASULA u lice

Zvezdan Slavnić pokušao je da zakopa ratne sekire sa Miljanom Popović, ali se ona držala svog stava do samog kraja konverzacije.

– Izvinjavam ti se što sam te polio, ali ne mogu da verujem da ti govoriš da ja išta fejkujem – rekao je Zvezdan.

– Da, ali ako Ani govoriš da je ovde zbog para, onda budi svestan da si i ti ovde zbog istog. Ako je neko nekog prodao, prodao si ti nju. Kako ti sebi daješ za pravo da je vređaš? Praviš žrtvu od sebe – rekla je Miljana.

– Ko ti je dao da se mešaš u našu situaciju? – upitao je Zvezdan.

– Nije mi jasno jer dramiš zbog sebe. Nisam mogla da verujem šta si joj pričao. Ne moram da ćutim – rekla je Miljana.

– Ima milion stvari koje mogu da kažem za nju. Imam pravo da kažem šta želim o njoj – rekao je Zvezdan.

– Gde je njeno pravo? Ti ga otimaš – rekla je Miljana. – To je istina, ti želiš da kontrolišeš šta ja govorim – rekla je Ana.

Zvezdan je pre toga pokušao da okrene cimere proti Ane.

– Ako je mangup, neka me sačeka napolju i to kaže. Što nije ušla na 10 minuta, nego ostala da bude rijaliti igrač? Hoće da dođe i da iznosi prljav veš, do j*ja si. Ja sve to da nisam uradio ona bi bila još 15 godina sa mnom, kako to? – govorio je Zvezdan.

– Nemoj samo da je vređaš – dodao je Kerić.

– Ne treba… Hoće da posadi nju, ne dam ti – rekao je on.

– Šta misliš kako je njoj bilo? – upitao je Kerić.

– Sve je okej, ali nemoj ovo. Znam da ovo ne treba da mi radi zbog drugih stvari, a sad kao ćerka – dodao je Slavnić. (kurir.rs)