“ONI SU ISTI FOLIRANTI, PLJUNULA JE NA SEBE!” Tviteraši osuli paljbu po Ani zbog grljenja sa Zvezdanom: MIRE SE ZA 10 DANA, JAD!

Showbizz

“ONI SU ISTI FOLIRANTI, PLJUNULA JE NA SEBE!” Tviteraši osuli paljbu po Ani zbog grljenja sa Zvezdanom: MIRE SE ZA 10 DANA, JAD!

Ana Ćurčić ušla je u “Zadrugu 6” kako bi se osvetila bivšem nevenčanom suprugu Zvezdanu Slavniću i njegovoj mladoj ljubavnici Anđeli Đuričić, ali je u ponedeljak uveče, po svemu sudeći, došlo do šokantnog obrta.

Zvezdan je u trenutku nervnog rastrojstva, koje je usledilo nakon što je Ana pričala kako se oseća zbog njegovog neverstva, počeo da plače i moli Anu za oproštaj, a u jednom trenutku ju je pitao da li može da je zagrli.

Ova scena nije se svidela mnogima, pa su pojedini tviteraši osuli paljbu po Ćurčićevoj i žestoko joj zamerili što je promenila ponašanje i pogazila sve ono što je rekla prilikom ulaska u rijaliti. Oni smatraju da je na ovaj način Ana pljunula na sebe i da će, uprkos javnom obećanju, pokleknuti i oprostiti bivšem partneru javno poniženje.

– Ana, ne nasedaj na ćelijske fore! Jadnost ovo dvoje ljudi! Da li je moguće da je pljunula na sebe i na sve ono što je rekla na ulasku? Ana je počela ozbiljno da smara! Ovo dvoje se mire za 10 dana. Ovo je toliko smešno i ja ću krenuti da vrištim u jastuk od smeha! Kako bi Milan Milošević ovde napravio haos! Ana koja danas govori Milici sve ono, pa onda večeras ova scena! Bukvalno sam uhvatila da lajkujem tvitove i za Anu i protiv Ane, izludeše me skroz. Tek sad shvatam Zoricu Marković što je petolična! Jesam li ja odmah rekla da su ovo dvoje isti foliranti? Jesam li? Slušajte me kad vam ja nešto kažem, nemojte sad tu razočarenja neka! Šta bi s tužnom traumatičnom pričom da je prevarena gospodična živela u paklu nasilja i torture? Nema više, a. Sada ga milki po glavici i mudro zbori da svaka žena prašta prevaru, a nasilja se više ne seća! – glase samo neki od komentara zgroženih korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, Ana i Zvezdan su vodili emotivan razgovor, a nakon što je Slavnić počeo da plače, Ćurčićeva je ustala da mu donese vode.

Kad se vratila, Zvezdan ju je uplakan pitao za zagrljaj:

– Jesi li se smirio? – pitala je Ana Zvezdana, a on joj je potvrdio.

Ipak, očajnički je želeo da je zagrli:

– Je l’ mogu da te zagrlim? – pitao je Zvezdan.

– Možeš – rekla je Ana, a on je pao na kolega i nastavio da jeca.

– Skloniću se ja od tebe, nisi zaslužila to – kazao je on. (kurir.rs)